Treeni-inspiraatio on räjähtämässä käsiin

Siis treenaamatta jo neljä päivää… torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Totta, neljä päivää lähes paikallaan ja jätin jopa kallisarvoisen minigolfin väliin ja käsissä on jo ensi viikon saliohjelma. Siis kuinka tällaista voi kestää selväjärkisenä tai tekemättä edes JOTAIN jo tänä iltana.

Pistäkää minut rautoihin ja tai pakkopaitaan. :D

Yksi kysymysmerkki tässä tulevassa viikossa ja viikoissa on. Tuleeko homma toimimaan kuula-sali-lepopäivä-kuula-sali-muu-lepopäivä vai sali-kuula-lepopäivä… meiningillä. Jaa’a. Vai pitäisikö alkuviikon olla toista ja loppuviikon toista. Mutta ehkäpä kuulen tähän vastauksen tai sitten koen kantapään kautta.

Juu, kyllä on kutitellut (hyvin vähän) kurkkua vielä tänään, mutta kuumetta ei varmastikaan ole ollut ja inspiraatio pyyhkäisi viimeisetkin tuntemukset. ;)

Uskomatonta miten hyvältä voi tuntua silkka inspiraatio…

Ja nyt esitän mielessäni pienen varovaisen toiveen, että toivottavasti tuleva viikko ei ole aivan yhtä vaativa kuin tämä lopuillaan oleva. Toivottavasti pääsen aamuisin hyvissä ajoin töihin ja saan käytyä normaalirytmissä salilla jne. Menneellä viikolla kaikki tapahtui hankalimman kautta, koska äitinä joutuu venymään moneen. Jospa nyt olisi tasaisempaa.

edit: Tämä ei ole treenaamista, mutta jotain hyvää kyllä. Bodybow pitkästä aikaa ja kyllä tekee selälle hyvää.

Bodybow on varsin kätevä joissakin venytyksissä

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Treeni-inspiraatio on räjähtämässä käsiin”

  1. Elinainen says:

    Olet vain fiksu nainen kun odotat että tervehdyt. Sitten taas vauhtiin olo terveenä! Hih, kivan näköistä, tuli ihan kissanpäivät sulle tossa laitteessa.;)

  2. Outi says:

    Kissanpäivät juu, mutta olo oli niin levoton, että paremminkin tuossa on joskus rentoutunut. :)
    Onneksi tänään on päivä uus!

Leave a Reply

See also: