Surkea ja mahtava ja ensimmäinen proteiinijuoma kokeilu

Mikään mahti maailmassa ei olisi pitänyt minua paikallaan enää tänään. Neljä päivää treenaamattomuutta kiitti riitti, mutta pakko tunnustaa, että olin ihan surkea tänään. Kuulat painoi enemmän kuin tavallisesti.

Vaikka tuntui raskaalta, niin tiesin, että sarjat oli sellaisia, että ne menee vaikka väkisin. Ja kuinka ollakaan, olotila on aivan mahtava, kun vaan tein, enkä istahtanut takamukselleni. :)

Mutta mitäpä muistinkaan ihan sattumalta, kun mietin, että olen varmasti juonut aivan liian vähän tänään. Minähän tilasin Mannisen puddingin kanssa samaan aikaan minttusuklaan makuista proteiinijuomaa.

Siis aivan eka kerta

Olipa hassu tunne sekoitella ensimmäistä kertaa tuollainen juoma ja varsinkin maistaa. :D (ehkä tunne välittyy kuvasta)

Ei pöllömpää, ei ollenkaan. Minä en kyllä vielä ole ihan sinut proteiinijuomien sun muun ajatuksen kanssa, mutta kai noita voi välillä treenin yhteydessä ottaa.

Mitä te juotte treenatessa tai ennen tai jälkeen?

Olen itse tähän asti pysynyt ihan vaan vedessä. Vesipullo onkin kyllä tärkeääkin tärkeämpi mukana treeneissä.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Surkea ja mahtava ja ensimmäinen proteiinijuoma kokeilu”

 1. Teea says:

  Mä juon ennen treeniä latausjuomaa (glutamine + beta-alanine) tai sit syön banskun n.30 minsaa ennen treeniä ja sitten treenin jälkeen välittömästi (max.30 min treenin loppumisen jälkeen) palautusjuomaa, Whey+ tai sit kaupasta Gainomaxin proteiinidrinkkiä. Noista jauhoista ku sekoittelee juomia, niin mun pitää ainakin sekoittaa ne aivan älyttömän hyvin, koska en voi sietää niitä klimppejä siinä! Joskus juon myös Hera80 treenijuomana.

 2. Outi says:

  Ei tullut klimppejä ja hyvää oli. :)
  Minä olen ihan kauhean kranttu juomisteni mausta, mutta tämä kyllä toimii siinä mielessä.

 3. Hanne says:

  Treenin aikana vettä ja treenin jälkeen Mass:n Whey minttusuklaan makuisena. Kun sekoittaa proteiinijauheen pariin desiin maitoa, se maistuu ihan pätkikseltä ja taittaa loistavasti kärjen makeanhimolta.

 4. Outi says:

  Hei joo, sehän se maku oli mitä mietin eilen. Sekoitin tuon oman minttusuklaani rasvattomaan maitojuomaan ja se tosiaan maistui pätkikseltä. :)

Leave a Reply

See also: