Teetä ja salipohdintaa

Teetä kuluu työpäivän aikana paljon. Aivan vähimmilläänkin se tarkoittaa kahta suurta kupillista, mutta tänään lukumäärä kasvaa siitä ehkä kolminkertaiseksi, jos oikein arvaan.

Teen sisältämät teaniini ja meteaniini vaikuttavat meihin rauhoittavasti. Ne lievittävät niin psyykkistä kuin fyysistä stressiä. Teaniinin uskotaan lisäksi parantavan mielialaa ja tiedollisia toimintojamme. Teellä on myös piristävä vaikutus.

Sweet chili tosin on teen kaltaista juomaa, mutta vähintään puolet päivän annoksesta on vihreää teetä. :)

Yogi SweetChili on päivän piristys

“The one who walks in a gentle way comes far.”

Treeniä vai ei? Se on jälleen päivän kysymys. Eilen ei ollut voimat kohdallaan ja se kertoo jotain. Onko tänään? Sitä on vaan yritettävä tunnustella. Katastrofi se ei tietenkään olisi, vaikka siirtäisi salipäivän huomiselle. Painonnostokengät on salirepussa odottamassa, mutta se ei saa määrätä päivän tekemisiä.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Teetä ja salipohdintaa”

  1. Teea says:

    Ootkos käynyt Sjoella Joupin Cittarin yhteydessä olevassa punnitse ja maksa vai mikähän sen kaupan nimi nyt olikaan? Siellä on aika paljon erilaisia tee-juttuja. Mäkin ostin mansikka-vanilja-vihreäteetä sieltä.

  2. Outi says:

    Todellakin olen ja siellä on myös tummaa suklaata esim. chili versiona. Tummat suklaat melkein heti kun sisään mennään siinä keskiosan ylähyllyllä. :)
    Punnitse ja säästä paikassa on vaan yksi paha juttu minulle. Siellä myydään valkosuklaapäällysteistä lakua ja SE on minun lankeemusherkuistani lähes ykköspaikalla.

Leave a Reply

See also: