Tyytyväistä hyrinää treenin jälkeen

Ah mikä ihana olotila istahtaa sohvalle minttusuklainen proteiinijuoma lasissa. On sellainen raukean tyytyväinen olotila, eikä voi kun hymyillä. :)

Olin eilisen ei niin voimissaan tehdyn kuulatreenin jälkeen pitkään epävarma, että menenkö salille, mutta kyllä kolmen maissa oli jo aivan selvä peli. Iltapäiväannos rahkaa ja ananasta välipalaksi ja treeni-into kasaantui hetki hetkeltä.

Kunnon lämmittelyt ja liian ruuhkaisella salilla jouduin aloittamaan penkkipunnerruksesta, jossa tein sarjat niin, että viimeinen oli 7*40 kg. Kyykyssä viimeinen oli 7*50 ja maastavedossa oli monen monta toistoa aika pienillä painoilla. Siihen päälle Ring rowta ja sit-upeja vuoronperään. :)

Ai, että vähän tyytyväinen? :D

Huomenna kai sitten Taas lepopäivä. Pitäisi kai ainakin olla. Tai sitten teen jotain ihan muuta…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: