Kiloklubi käytössä

Satunnaisen käyttelyn ja täyttelyn sijaan merkitsen taas tunnollisesti kaiken syömäni. Siis myös sen olohuoneen pöydältä löytyneen king kongin pään, jonka siivotessani huitaisin suuhuni. :) Samoin muistelen juuri oikean nakkimäärän ja totuudenmukaisen muusimäärän. Ei lukema pahalta näytä ja tiedän tasan tarkkaan, että kun illan mittaan keittelen hirvikeittoa, niin saan sitäkin syödä kunnon lautasellisen ihan ilman tunnontuskia. Niin ja jos tekee mieli, niin Ehrmannin rahkapurkki ananaksellakin on ehdottoman luvallinen, jopa toivottava, että nousee päivän proteiinimäärä. Niin ja vihreää tarvitaan myös lisää… Sitten ollaan jossain 1400 kcal paikkeilla, mikä on lauantaille aivan totaalisen loistava suoritus. Voi motivaatio, onneksi tulit takaisin!

Viikon liikuntamääräkin jälkikäteen varovasti merkkaillen, mutta eilinen täysin todenmukaisesti muistaen – on jo ihan kohtuullinen. Ei täydellinen, mutta ei ollenkaan toivoton. Ja ensi viikkohan on niin hauskaa zumbaa täynnä, että liikunnassa kuluvia kaloreita kertyy ehkä jopa kaikkien aikojen ennätys tai ainakin sitä hipova tulos. :)

Ja hetkinen. Kokeilin juuri kiloklubin laskurilla, että jos tänään zumbaan haikailemani Flat Absin ja huomenna tunnin vaikkapa uudestaan Live Partya, niin ulkoilujen kerahan oltaisiin jo ihan vihreällä. Hitsiläinen. Huomisesta en tiedä, mutta Flat Abs here I come.

Mutta vielä sitä ennen kokeilen tämän Beton zumba ohjelman. ;) Muutenkin nuo samba zumbat on viime aikoina kiinnostaneet kovasti.

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Kiloklubi käytössä”

 1. Sotanorsu says:

  Itsekin palasin merkkaamaan kiloklubiin, se onkin hyvä keino välillä saada homma oikealle raiteelle taas. Ja tänään merkkasin ylensyönnitkin, vaikka olihan se kyllä “pahaa” katseltavaa. :)

  parasta kiloklubissa on minun mielestä juuri se, että oikeaa ruokaa on lupa syödä. salaatti-ananasmurska-tonnikala vedessä- linjaa ei tarvitse vetää saadakseen tuloksia.

  kovasti tahtoa ja tsemiä uudenvuoden lupauksien tavoitteluun ja kuntoiluun!

 2. Pinkki Pingu says:

  Minä taas en tykkää Kiloklubista yhtään vaan enemmän Kalorilaskurista. En nimittäin jaksa niitä punaisten pallojen herjoja liikunnan tai kasvisten suhteen. Tuntuu siltä, että kohdallani ei mikään riitä ja eritoten herja liiasta proteiinimäärästä alkoi kismittää. ;) Hah, onneksi on vaihtoehtoja netti pullollaan. Terv. Nirso tilittäjä :)

 3. Outi says:

  Niiden pallojen saaminen oikeaan asentoon ei ole helppoa! Mutta juuri se ärsyttävyys on itse asiassa iso syy, miksi minä olen kyseenalaistanutkin joitakin asioita syömisessäni. Erityisesti se on pakottanut miettimään rasvan saamista.

 4. Sotanorsu says:

  Kukin taaplaa tyylillään! :) Kiloklubi onkin kyllä aika haastava, ja joskus melko turhauttava. Mutta omasta mielestäni ehdottomasti paras! Mistään en ole yhtä tasapainoista ja järkevää painonpudotukseen sopivaa ruokavaliota löytänyt. :)

  Rasvan saanti on itselläkin ollut yksi isoimpia opittuja juttuja. Tekee muuten hyvää atooppiselle iholle, kun ei nillitä sen rasvan kanssa, koettu on!

  Pakko oli asiasta avautua, kun juttu on ollut itsellekin niin iso :)
  Hyvää sunnuntaipäivää, Outi!

 5. Outi says:

  Minä olen tosiaan ollut ensin joskus aikaisemmin Keventäjissä ja sitten tämän blogin alkaessa Pudottajissa. On se mainiota, että on niin monta vaihtoehtoa, mistä voi etsiä omansa. :)

 6. tyttötiimi says:

  Onnea Outi- olet voittaja jo nyt, hip huraa! Käy kurkkimassa vallattomissa miten kävi.
  Kun oikein Zumbailee voi voittoja alkaa pokkailee….

 7. Outi says:

  Oi miten oivallinen maanantai, kun heti ensimmäisenä aamulla tällaiseen viestiin törmää! :)

 8. Sanna says:

  Heips ja mukavaa maanantaita! Minäkin olen nyt viikon ajan ollut Kiloklubin käyttäjä ja kovasti opetuttaa! :) Tosin pallerot olen melkein jokaisena päivänä saanut vihreäksi. Liikuntaa tosin tuli aika vähän, mut tästä se taas lähtee… – 3kg jee!! :D

 9. Outi says:

  Aika hyvin saat, jos pallerot on aina vihreällä. Minä en ole ollenkaan niin taitava. :D

  Mukavaa maanantaita tosiaan!

Leave a Reply

See also: