DEADLIFT MAX IS NOW 85 KG!!!

85 kg on uusi maastavetoennätykseni. Wau, sanon minä, sillä uskoin kyllä 80 kg:n nousevan, mutta 85 ei ollut ollenkaan niin selvä peli. :)

Ote on selvästi nyt maastavedon heikoin lenkki. Mitähän sille olisi tehtävissä? Kuulen varmaan viimeistään maanantaina. :) JA tässä on muuten ehdottomasti oikea kehityskohde kuulannostoakin ajatellen.

Hitsi, harmi kun ennätysnostosta ei ole mitään kuvaa, joten tässä maastavetoa 75 kg kuntosalin vähän syrjäisemmästä osasta. Ei kun hetkinen, siis lukot päälle eli tässähän on 80 kg. Minkähän takia katson noin alas… Johtunee tuosta peilistä. Seuraavalla kerralla maastaveto siellä varsinaisella paikalla ehdottomasti, eikä “sivupisteessä”. Jeps.

Rauta nousee!

On se vaan sellainen juttu, että treenisalista on tullut jo toinen “koti”.

Etummainen tai ylimmäinen sali

Siis siellä tuntee melkein olevan kuin kotonaan, vaikka monesti vielä arkailee omia pieniä painojaan. Tänään kyykyissa oli enimmillään 30 kg ja penkkipunnerruksissa 25 kg. :D Silti edellisen kerran jäljiltä nekin jollain tapaa tuntui. Mutta olihan se järkyttävä pudotus kyykyssä 70 kg:sta kolmeenkymmeneen…

Ja mahtavaa, tämä matka on sellaisella draivilla jatkumassa, että oksat pois ja pala larvaa! :D

Siis oikeastiko pääsen seuraavan kerran salille vasta joskus ensi viikolla? Onneksi, huh Helpotus, kuula nousee täydellä tsempillä viimeistään sunnuntaina.

Kuohuva maljaedit: Tämän päivän juttu oli siinä, että halusin nostaa heti aamusta lähtien. Söin kakkua, söin vähän toffeeta(!), söin hyvän lounaan, mutta kokonaisuus ei revennyt mahdottomaksi mässäilyksi. Mitä sen jälkeen voi tehdä muuta kuin nostaa kovalla tsempillä ja hyvällä mielellä. :)

Malja mainiolle päivälle, hyvän mielen nostoille ja ihan vaan kaikelle iloiselle ja positiiviselle. En varmaan vuosia sitten osannut aavistaa, että juhlisin 40 -vuotis syntymäpäivääni maastavetoennätyksellä, mutta mikä on parempaa kuin elämän yllätyksellisyys.

Iloista ja liikkuvaista viikonloppua kaikille!

Did you like this? Share it:

14 Responses to “DEADLIFT MAX IS NOW 85 KG!!!”

 1. Rahkamuija says:

  Jee!! Ja paljon onnea, sais muutkin nelikymppiset ottaa mallia, kuinka rauta nousee ja kahvakuula heiluu!:D
  Vedätkö muuten mavea ihan myötäotteella? Jos et ole ristiotetta kokeillut, niin sillä pysyy paljon paremmin!

 2. Outi says:

  Hitsi se oli hauskaa, kun rauta nousi. :D Minä nyt olen tällainen myöhään herännyt, mutta aina ehtii, koskaan ei ole myöhäistä. Siinä taitaa olla uusi motto.
  Juu, myötäotteella olen tähän asti nostanut. Enhän minä ole kun kuukauden päivät paria kokeilua lukuunottamatta mavea tehnyt. Ristiote on sitten varmaan seuraava juttu ja ehkä se on hyvä kokeilla nyt, kun alkaa muuten se nosto sujua, ettei tartte ihan kaikkea ajatella vaan nostaa vaan.

 3. Punatulkku says:

  Paljon Onnea <3
  Parhaan lahjan olet ojentanut ei kun nostanut itsellesi. Kannattaa tuolle ihan vähän skoolaillakin :) Mukavaa viikonloppua!

 4. Outi says:

  Voi kiitos Punatulkku! :)
  Ja kyllä minä vähän synttärilahjaakin itselleni hommasin. Se tosin meni parin viikon päähän toteutumisen suhteen suurimmaksi osaksi, mutta silti. Kirjoittelen ehkä illalla, jos ehdin koneelle istahtaa. :)

 5. Terhi says:

  Onnea uudesta PR:stä ja ristiotteella nousee vieläkin enemmän :)

 6. Soile says:

  Mahtavaa! :D

  Saitko muuten koskaan mielipiteitä siihen, kannattaako niitä viimeisiä vaivalloisia kertoja tehdä? Sehän saattaa tietysti riippua täysin siitä, pysyykö tekniikka kasassa.

 7. Outi says:

  Terhi kiitos kovasti ja minä lupaan, että ensi viikolla on ristiote käytössä. :)
  Soile joo, minä olen ihan unohtanut kertoa palautteesta. Koskaan ei saa tekniikka rikkoa! Siis jos 5 toistoa menee hyvällä tekniikalla ja tuntee, että seuraavan lähtee tekemään vääristä lähtökohdista niin siihen kannattaa jättää. Eli se 1-10 toistoa mennään aina siihen pisteeseen missä tuntee tekniikan pysyvän kasassa. Tällä ohjeella mennään. :)

 8. Soile says:

  Kiitos tästä! :) Ja tänään menen ilmoittautumaan henkilökohtaiseen kuntosaliohjaukseen. Kohti elämäni kuntoa minäkin!

 9. Outi says:

  Soile ihan mahtavaa! Älä sitten pelkää niitä vapaita painoja vaan pyydä ohjausta siihen suuntaan, jos ei automaattisesti kuulu asiaan. :)
  Kiitos Nina. :)

 10. maythef says:

  Kommentoinpa minäkin vaikka ei olekaan uusin postaus :)
  Kannattaa myös kokeilla vetoremmejä, itse käytän niitä. Toki nostoja pitää tehdä myös ilman, että otevoima lisääntyy. Ristiotetta en itse ole kokeillut. Mave on niin parasta :D

 11. Outi says:

  Remmeistä on jo moni minulle puhunut, mutta enpä tiedä, että onko se omalla kohdalla järkevintä. Ote on se juttu, johon tarvitsen parannusta kahvakuulan nostamista ja siis tempausta varten erityisesti.
  Pitääpä pistää oikein kysymyksenä Kukalle menemään, että miten olisi parempi. :)
  Hmmm. Ehkä sittenkin kyykky on kaikkein paras. ;)

 12. Merja says:

  Paljon onnea! Mäkin käytän noita remmejä maastavedossa. Jotenkin olen halunnut siinä keskittyä enemmän saamaan ne raudat ylös, kuin otteeseen, mutta pitää kyllä ehdottomasti kokeilla myös tuota ristiotetta. Mullakin ote on ollut se heikoin lenkki kahvakuulaharjoittelussa mutta se on parantunut eniten leuanvetoharjoittelussa ja tietysti raskaissa heilautuksissa.

 13. Outi says:

  Heilautukset. :)
  Minä kyllä ymmärrän sen remmivalinnan. On se hitsin koukuttavaa nostaa enemmän… :D

Leave a Reply

See also: