Sopiiko minigolf sittenkin voimaharjoittelukauteen?

Aprikointia otsa rutussaJuu, olin vähän aikaa sitten epätoivoinen, mietin suorastaan minigolfin lopettamista ainakin hetkeksi. Kiitos rakkaan nuoremman poikani, joka halusi heti seuraavana lauantaina välttämättä pelaamaan Lotlaxiin – minä en ottanut taukoa. Nielin katkeraa kalkkia, kun en seuraavana sunnuntaina saanut edelleenkään mitään tuntumaa pieniin palloihin, mutta nyt on valoa tunnelin päässä.

Voimaharjoitteluahan on takana virallisesti vasta neljä viikkoa, tämä siis se neljäs lopuillaan. Alussa kroppa meni pahasti jumiin, no tottakai, kun ei lihakset olleet tottuneet sellaiseen treenaamiseen. Siinä meni samalla kaikki herkkyys ja tuntuma.

Mutta hei, minähän en enää mene samalla lailla jumiin! Siispä Lotlaxissa, vaikka olin edelleen surkea, niin pelasin paljon rennommin ja iloisemmin kuin aikoihin sekä tein myös yhden kierroksen neljästä omaa ennätystäni sivuten. :)

Lotlax tarjoaa loistavan minigolf tunnelman läpi talven

Lotlaxin tunnelma on kyllä niin erityinen juttu. :)

Minähän en ole pelannut vielä pitkään ja uskon kyllä siihen, että tässä vaiheessa pitkä tauko tekisi kovasti hallaa. Kun on jo oppinut jotain, tasaisuus ei ole vielä kovin hyvää, koska toistoja on niin paljon vähemmän kuin muilla, mutta tietää jo mitä haluaa – äh, tilanne on sanoisinko herkkä. Minigolf on tekniikkalaji.

Mutta kyllä tänään se pelaamisen ilo oli jo sitä luokkaa, että ehkä minä pystyn nielemään lopunkin katkeran kalkin jota vielä on jäljellä. Sinne pelaamaan on mentävä kevyellä mielellä, ilman mitään lyöntien pakottamista, koska siitä ei tule yhtään mitään. Jokaisesta lyönnistä pitää pystyä nauttimaan.

Pienetkin häiriötekijät pistää pelin aivan sekaisin. Se voi olla selkäkipu, lihasjäykkyys, pään sisäiset huolet ja murheet,…  Mutta silloin kun pelaamisen ottaa pelaamisen ilon kannalta, niin johan voi tapahtua ihmeitä. Ihmeitä ne on pienetkin ihmeet! :D

Lotlax - minigolfin keskus Pohjanmaalla läpi talven :)

Tänään minä sanoin ääneen, että tavoitteena on nauttia pelaamisesta iloisella mielellä. Minusta tuntuu, että onnistuin aika tosi hyvin!

Ja hei Naistenleiri on tulossa! Todennäköisesti se järjestetään maaliskuussa Raholassa Tampereella. Sinne on ehdottomasti päästävä ja hyvä seurakin on jo taattu sekä osaavien pitkän linjan pelaajien valmennus. Tästä minä tykkään, koska tahdon oppia lisää, lisää, lisää… :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Sopiiko minigolf sittenkin voimaharjoittelukauteen?”

  1. Soile says:

    Onpa hienoa, että voimaharjoittelun jatkuessa herkkyys alkaa palata ja pääset taas minigolfaamaan! Pitää myös nyt viimein kommentoida, vaikka monet kerrat olen tuon valintojen punninta -kuvan nähnyt, että ihan mahtava kuva. :D Jotenkin tuo miten pitelet painavaa kahvakuulaa kuin ei mitään ja tarkastelet kriittisesti golfpalloa on tosi herkullisen näköinen asetelma.

  2. Outi says:

    Hih, noilla molemmilla palloilla on painoarvoa minulle. :D

  3. [...] tosiaan – treenasin eilen lujaa ja silti pystyin pelaamaan! Vaakakuppien tasapaino lienee [...]

Leave a Reply

See also: