Makeannälkä teki hyökkäyksen – Kumpi voitti?

Tasapeli vai voitto?

Sinnittelin, taistelin, melkein lankesin, taistelin vielä, kävelin karkkistandin ohi ja menin ABC:lle. Visio oli selvä: pieni pähkinäpussi ja pepsi max ihan luvan kanssa. Ei ollut pientä pähkinäpussia, joten mukaan tuli suuri ja kallis pussi rusina – pähkinä sekoitusta, se max ja lehti, jota en ole ennen lukenut.

Olikohan tämä voitto vai tasapeli vai niukka häviö? :)

Kalliimmaksi näin ainakin tuli kuin suklaapatukka tms. karkkistandiltä. Ja täytyy myöntää, että pikkusormen antaminen oli viedä koko käden. Syntymäpäivän varjolla syötyjä makeita tässä maksellaan houkutusten hinnalla, vaikkahan sitten paino viime viikolla yllättäen laskikin.

Juu, en minä varsinaisesti laihduta, mutta kyllä minä sen puntarin kautta toisinaan kävelen, enkä halua syödä karkkia tms. Valintoja siis vaan…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: