Tänään alkaa voimaohjelman toinen vaihe!

Jee, se on salipäivä, kun joskus aikanaan pääsen töistä lähtemään. :) Ja tupla jee, koska tänään alkaa saliohjelman uusi vaihe. Neljä ensimmäistä treeniviikkoa nosti kyykkytuloksen 60 kg:sta 70 kiloon, maastavedon 75 kg:sta 85 kiloon ja penkkipunnerruksen 45 kg:sta 47,5 kiloon. Ei kai ne ihan isoja parannuksia ole, mutta parannuksia silti.

Toisaalta kyykkyä en ennen ohjelmaa tehnyt sillä tavalla syvällä käyden. Sillä tavalla “puoleen väliin” laskeutuen olin kyllä kyykännyt kerran jo aiemmin 70 kg, mutta sitä ei ainakaan lasketa varsinaiseksi tulokseksi. Siihen nähden tuo 60 kg:n lähtötuloskaan ei ole oikea. Kyllä syvällä käyden on suorastaan eri liike kyseessä.

Mutta voi ihanaa, tänään siis salille ja entistä rankemman ohjelman pariin. Painot kasvaa ja ohjelmaan tulee vähän ekstraa entiseen verrattuna. Edelleen käyn Wasa Gym Housella kaksi kertaa viikossa ja pari-kolme kertaa viikossa nousee kuula. Apuliikkeet tai miksi niitä nyt kutsuisin muuttuu hieman, mutta perus ohjelma on tosiaan noita kolmea mainittua lajia. Nam. :)

Hangen asukkia muuten ei paljon näy. Jokohan pitäisi pelastaa kuula sieltä ruostumasta?

Hangesta kahvakuula yhä pilkistää

Eilen illalla nousi kuulat, mutta se lipsahti kyllä vähän kevennetyksi ohjelmaksi ja aivan liian myöhään illalla. Rippikoulukiireet puskee pahasti päälle ja omasta treeniajasta on pidettävä kynsin ja hampain kiinni, joustoa tarvitaan monella tapaa. Onneksi kuulat on aina näkyvillä ja niitä voi nostaa kotona.

Vanhempi pojista siis lähtee rippikoululeirille sunnuntaina ja kyllä vaan on paljon tehtävää ennen sitä sekä hiihtoloman aikana ensi viikolla. Puku ja leirille tarvittavat jutut sentään tuli ostettua.

Ja on muuten Isonkyrön kirkkokin tullut viime aikoina tutuksi.

Isonkyrön kirkko

Elämässä on niin monenlaisia kausia. Tämä on nyt yksi niistä ja pakko on tunnustaa, että lapset vaan kasvaa ja aika kiitää…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: