Mitalikantaan kiinni uuden treeniohjelman korkkauksella

Minigolf mitalista kuntosalimitaliin

Aivan ensimmäisen Heiaheia mitalin toi kahvakuulatreeni, kuinkas muuten. :) Toinen tuli minigolfista 10. päivä ja tänään mitali mätkähti kymmenennestä kuntosalikäynnistä. Niin no, ehkä se nyt ei mitallikantaan kiinni iskeminen ollut, mutta varsin mitallin ansainneelta tuntui. Ja hyvältä muuten tuntuu sekin, että kolme lajia kulkee aika käsi kädessä.

Se paras kyykkypaikkaTänään tuli tosiaan korkattua uusi voimatreeni, joka selvästi vie treenaamisen ihan uudelle tasolle pidennetyillä ja lisätyillä sarjoilla. Liikkeitä yhden kerran treenissä on tasan yhtä monta kuin ennenkin, mutta treeni piteni huomattavasti.

Niin ja siis tänään lähdettiin liikkeelle kyykky ja penkkipunnerrus painotteisesti. Mikäs sen parempaa!

Jos tähän asti joka liikkeessä oli aina warm-up ja work sets, niin nyt siihen on lisätty myös back-off set. Back-off set tehdään ottamalla vähän painoja pois, itse asiassa niin, että tankoon jää saman verran kuin ensimmäisessä work setissä ja toistoja on kymmenisen per kierros.

Voin kertoa, että kyllä tuntui! Ja tuntui hyvältä. :)

Hmmm. No tuntui hyvältä siihen asti, että kuolema meinasi tulla treenin loppuvaiheessa. Vieläkö löytyy vatsalihaksia?

Vieläkö löytyy vatsalihaksia

Ei kun menoksi aina yhä uudestaan. Ei sinne salille luovuttamaan mennä!

Hiiiop!

Kantapään kautta opit tällä kertaa:

Älä suunnittele salitreeniä maratonpuhelinpalaverin päätteeksi, kun töistäkin pääsee pois normaalia paljon myöhempään.

Pidä huoli siitä mitä ja miten syöt ennen treeniä!

Kyllä, kyllä minä olin tässä vaiheessa valmis rankempaan treenivaiheeseen… Uskomatonta miten pitkälle sitä on jo tullut.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: