Aamuhämyinen sali ja suuri treenitsemppi

Hei tässä on tunnelmaa!

Aamusalin tunnelmavalaistus

Sattuneesta syystä en ole päässyt salille, vaikka olisin halunnut. No, ei minussa ylimääräistä energiaakaan ollut, koska hoitotehtävissä ei päässyt oikein helpolla. Sittenpä olikin takataskussa kunnon hinku jatkaa uutta voimaohjelmaa.

Oli siellä valot päällä etummaisissa osissa ja muutama ihminen keskittyi omiin tekemisiinsä. Raudan kolahtelua kuului vain harvakseltaan ja kun kävelin tilaan, jossa soutulaitekin sijaistee, niin siellä ei ollut edes valot päällä.

Vain ehkä sekunnin mietin valokatkaisijan sijaintia, kun tajusin, että hei, täällähän on aivan ihana tunnelmavalaistus. :) Oli tosi ihana kävellä tuonne lähemmäs ikkunaa ja alkaa soutaa. Oli siellä joku aivan perimmäisessätilassa tuosta vasemmalle, mutta minä sain tämän tilan aivan itselleni.

Yllätin itseni hyräilemästä ja ihastelin edessä avautuvaa talvimaisemaa. Hyväntuulisena teki mieli lämmitelläkin ekstraa ja niinpä hypin burpees sarjaa ja tein kyykkyjä ilman mitään painoja ihan vaan omaksi ilokseni muutamia kierroksia. Tekipä hyvää!

Nostopaikat oli ihan rauhoitettuKun lämmiteltyäni kävelin edeltävään tilaan kyykky osuutta varten, niin sain senkin aivan itselleni ja tyhjillään se oli vielä päivän pääohjelmaa eli maastavetosarjaakin varten. Siellä oli valot päällä, mutta ei tarvinnut jonottaa ja sain yltäkylläisen rauhoitetussa tilassa keskittyä ihan siihen mitä tein. Luksusta! Vaikka toisaalta, en minä sitä moiti, vaikka siinä on elämää ympärillä, jos vaan mahtuu omat sarjat tekemään.

Huomasin kyllä, että tuli itsekin lähdettyä aamutuimaan varsin aamuisen näköisenä liikkeelle. :)

Ehkä aamuisin treenaamiseenkin voisi tottua, ehkä. Tai no, ei sittenkään. Menee liikaa aikaa matkoihin, kun töistä päin taas tämä menee kätevästi.

Onneksi maastavetopäivänä ei edes tarvinnut etsiskellä ketään apuun super kevyeen penkkisarjaan, niin siellä tosiaan sai touhuta itsekseen. Ja olenhan minä oikeasti aamuihminen, mutta liikunta ei vaan yleensä ole aamuisin sujunut.

Treenaatko sinä mieluiten aamulla, siinä neljän jälkeen tai selvästi myöhemmin illalla? Vai onko sillä väliä?

Aamusalilla oli selvästi eri ihmisiä paikalla kuin illemmalla. Aamulla treenaavat ihmiset haluaa varmaan tehdä treeninsä rauhassa ja keskittyä sillä tavalla omaan tekemiseen. Ihmiset on erilaisia ja hyvä niin.

Niin ja tosiaan oli mainio treeni ihan kokonaisuutena! Hyvin nousi rauta. :) Ja kylläpä minä tarvitsinkin hetken ihan omaa aikaa… Taisin käydä mahataudin hyvin lievänä jo läpi, joten pian toimitan isomman pojan rippileirille ja toivon tosiaan, että se herra ei sairastu siellä kesken kaiken.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Aamuhämyinen sali ja suuri treenitsemppi”

  1. Soile says:

    Hienon näköistä, ja oli varmasti tunnelmallista hiljaisella salilla! Minä kävin toissapäivänä elämäni ensimmäistä kertaa treenaamassa kuntosalilla. Aluksi hirvitti, kun paikka tuntui olevan täynnä lihaskimppuja ja laitteet näyttivät ihan joltain kidutusvehkeiltä. Nyt osaan kuitenkin jo kymmenkuntaa laitetta käyttää ja tehdä vaatimattomat käsivarsitreenini. Myöhemmin sitten lisää opiskelua. :)

  2. Outi says:

    Askel kerrallaan. :)

Leave a Reply

See also: