Rakkaudesta zumbaan

Olen hyvin onnellisessa tilassa. Koko keho tuntuu niin elävältä ja elinvoimaiselta. En tunne itseäni juuri nyt yhtään liian painavaksi tai ripaustakaan negatiiviseksi. On hyvin kevyt ja hymyilevä olo. Pääsin pitkästä aikaa zumba tunnille ja nautin siitä täysillä! :)

Ensimmäisellä tunnilla oli kai noin 130 naista ja pihaan ei meinannut mahtua, mutta mahduttiinpa kuitenkin. Toisella tunnilla oli hiukan väljempää eli zumbaus onnistui varmasti hieman mukavammin. Kappaleet soi vieläkin päässä ja siellähän oli minun aivan suosikki zumba kappale/ohjelma mukana, juuri se Shakira, minkä tännekin tasaisin välein laitan näkyviin.

Ei varmasti ollut kaikkiein aikojen tehokkain zumbatunti siinä mielessä, että se piti sisällään aika tavalla uutta ja opettelua vaativaa, mutta yksi onnistuneimmista. Hyvän mielen tunne 100%.

Kiitos Petra! :)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Rakkaudesta zumbaan”

 1. Teea says:

  “Takatakatakataka” siitä tulee uusi suosikki ja tietenkin Umbrella ja sit Shakira ja sit…kaikki oli tosi hyviä, vaatii vaan hieman opettelua askeleiden kanssa, mut eiköhän se siitä.

 2. Outi says:

  Samba. Piste. Samba zumbaus on se juttu. Vaatii harjottelua, mutta siinä on sitä jotain. :)

 3. Sotanorsu says:

  Tuo liikunnan jälkeinen hyvä olo on kyllä tunne vailla vertaa! Mukava lukea sellaisista kokemuksista :)

 4. KulkijaK says:

  Ainakin saa sellaisen kuvan että zumbaajilla on hauskaa (tai ainakin “esi-zumbaajilla”). Itse pidin koko juttua ihan vitsinä aluksi mutta toihan on samanlaista kuin discossa tanssitaan.

  Terveisin,

  KulkijaK

  PS. oma pudotukseni tapahtuu traditionaalisesti, ehkä: http://armotonpudotusbloggaus.blogspot.com/

 5. Outi says:

  Zumbaajilla on hauskaa ja äärimmäisen tehokasta. Harvassa liikuntamuodossa kuluu noin 500 kcal ja enemmänkin tunnissa ihan huomaamatta. :) Aivan tavallista dicotanssiakaan se ei siis ole.

  Olen siis itsekin aivan tavallinen zumbaaja siellä sadan zumbaajan joukosta. Tosin, minut löytää useimmiten eturivistä. ;)

 6. KulkijaK says:

  Kalorikulutus korreloi painon ja sukupuolen välilllä, siihen syketason lisäksi. On monia lajeja missä esim. minä, nyt 86 kiloinen mies, saa kulumaan 1000 Kcal tunnissa (hiihto, suunnistus, juoksu etc.).

 7. Outi says:

  Mies zumbaajat saavat “kulutuskisoissa” tosiaan jopa 1000 kcal ylittäviä lukemia.

Leave a Reply

See also: