Huikean hieno naisten leiri silkkaa minigolfia koko viikonloppu!

Kuinka täydellisesti Ratagolfliiton naisten leiri Raholassa osuikaan kohdalleen. Kun takana on vasta vähän lyöntejä verrattuna muihin ja edessä paljon opittavaa, niin tuollainen tilaisuus on aivan uskomaton. :)

Sunnuntai käynnissä

Heti ensimmäisenä päivänä asiaa tuli paljon ihan perusteista eli säännöistä ja lyöntitekniikasta. Radat käytiin ryhmissä yksitellen läpi ja vinkkiä tuli niin palloista kuin ratojen lyömistavoista. Erityisiä oivalluksia itselläni tuli simpukkaan, toiseksi viimeiseen ja viimeiseen rataan, joissa loppujen lopuksi lyöntivarmuus lähenteli sataa prosenttia. Ai että aika suunnaton yllätys itselleni?! :) No kyllä se kiikarin varmuus sitten sunnuntain kisassa karisi.

Mitäs muuta oli lauantaina? No ainakin lyöntitekniikan kuvaaminen tulivuori -radalla. Sitä ennen taisi olla tehtävärastien vuoro. Oli lyömistä tähtäyspisteen avulla Aaron opastama, kierrelyöntejä Maken opettamana, lyöntivoiman hallintaa Paven kanssa ja Kaj pyöritti karusellia salton ja toiseksi viimeisen radan ympärillä.

Ensimmäisestä päivästä valitettavasti ei ole juuri kuvia, koska kameran käyttämiseen ei yksinkertaisesti ollut aikaa. Koko pitkä päivä pelattiin ja opeteltiin urakalla niin, että kamera löytyi esille vasta Plevnassa.

Plevnassa

Minigolfia siis pelattiin yli aikataulun, mutta kyllä sen jälkeen ruoka maistuikin. Ja kyllä Tampere on kylmänäkin versiona kaunis öiseen aikaan.

Tampere by night

Pitkä päivä sammutti lyhdyt takuu varmasti kaikilta ja seuraavana aamuna oltiin valmiita treenaamaan.

Aamun ensimmäinen osuus oli edellisen päivän videointien läpikäyminen. Melkein kaikilla löytyi jotain huomautettavaa ja voin hyvin paljastaa, että itseltäni paljastui aika huomattava zumbamainen lantionheilautus, kuinka ollakaan. :) Jos videot saadaan itselle, niin voisin laittaa sen tänne näkyviin.

Ratojen treenailua ja sitten oli vuorossa erilaisten ratojen erikoisemmat lyöntiratkaisut. Labyrintissä muuten näkyy kuvassa vielä lauantain rastin raidat.

Labyrintin erikoislyönti

Saltossa oli esittelyvuorossa eri lämpötilan vaikutus palloihin. Palloista tuli perustietoa jo lauantaina, mutta sitä tietysti tuli pitkin viikonloppua.

Pallojen lämpötila

Kyllä suurimpaan osaan ratoja erikoisemmat lyönnitkin onnistui.

Erikoislyönti tässäkin

Myöhemmin tehtiin ryhmissä osalle radoista nuotit korjauslyönneille. Aluksi olen aika ihmeissäni, että mistä on kyse, mutta tämä osoittautui todella hyödylliseksi. Oman ryhmän nuotitus lähti hyvin liikkeelle ja hetken kuluttua päästiin kokeilemaan seuraavan ryhmän rataa ja nuotteja. Kyllä ne toimi.

Yhden ryhmän nuotitus ykkösrataan

Niin ja keskikukkulassa tuli nuotteja kurkistettua loppukisassa ja hyvin upposi korjauslyönti. Tästä eteenpäin muistan takuuvarmasti mihin suuntaan mäki yleensä pallon kulkua kääntää. :) Löin muuten kierroksen tuloksella 32, mikä ei ehkä häikäise, mutta ei se nyt täysi katastrofikaan ole.

Suuret kiitokset hienosti järjestetystä leiristä! Terveiset kaikille leirille osallistuneille!

Enpä olisi uskonut saavani siitä aivan näin paljon… Hinku pelaamaan on entistä kovempi ja toivottavasti järjestyy piipahdus Raholaan ensi lauantaiksi kisoihin. Ja saa nähdä, pitäisikö sittenkin harkita sitä SM-kisoihinkin osallistumista.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Huikean hieno naisten leiri silkkaa minigolfia koko viikonloppu!”

  1. Tiinuli says:

    Kyllä tuolla innostuksella SM-kisoihin on pakko mennä. Ensimmäiset ovat varmasti vaikeimmat ja sitten sekin on ylitetty kynnys.

  2. Outi says:

    Asiat ei ole aina niin yksinkertaisia. Tämän blogin nimessä tuo 24 viittaa siihen, että 24 tuntia ei aina riitä. SM -kisojen paikkeilla se on erityisesti totta.
    Mutta täytyy katsoa, jos pääsee ensi viikonlopun kisoihin, että miten suuri hinku sitten on pahnan pohjimmaiseksi, hännän huipuksi ja aina tarvituksi viimeiseksi lenkiksi. :)

Leave a Reply

See also: