Tavoite 105 kg

Se on siinä. Tavoitteena on tämän kolmannen voimatreenijakson neljännellä viikolla nostaa maastavedossa 105 kg. Samalla kertaa luovun osallistumisesta biathlonin SM-kisoihin…

Bittersweet?! Yes.

Tässä on tullut nautittua nostamisesta koko alkuvuoden ajan aivan järjettömän paljon. Monella tapaa se nauttiminen on keskittynyt sinne salille ja niin, että tangon päissä on tasaisesti kasvava kuorma rautaa.

Missään nimessä en ole hylännyt kuulia, en todellakaan vaan aivan päin vastoin. Joka kerta maastavedossa ällistelen otteen paranemista. Tänään nostin kaikki sarjat myötäotteella, tosin pitkät sarjat oli vain 60 kg:lla, mutta silti. Kyykyssä ällistelen, että miten ne jalat aina vaan nostaa jokaisen toiston ylös, vaikka aloittaessa tuntuisi kuinka voimattomalta. Siinäkin oli 60 kg 5*5 toiston sarjat. Ja penkkipunnerruksessa myös – rauta nousee.

Kaikissa noissa ja loppuohjelman liikkeissä myös minulla on tavoitekuva. Se on se, että minun ei tarvitse miettiä otteen kestämistä vaikka tekisin kuulalla mitä. Se on myös se, että minun ei tarvitse mittiä selän kestämistä kuulaa nostaessa tai milloinkaan muulloinkaan. Pääkopan sisältä moni asia tietysti on kiinni, mutta kropasta myös.

Kaikessa mitä teen salilla – kummittelee tai siis kimaltelee taustalla kuulat.

Ja koska nautin siitä mitä salilla tällä hetkellä saavutan, niin jatkan sitä toistaiseksi. Lisää herkullista rautaa kiitos. :)

Lisää rautaa

Kahvakuulat ja kesä - oi mikä yhdistelmä!Kesällä on kuulien taattu aika. Oi sitä ihanuutta, kun voi nostaa kuulaa juuri silloin kun mieli tekee, kun sen hetki tulee, eikä tarvitse lähteä mihinkään. Tuuli kahisuttaa puita ja raitis ilma täyttää keuhkot. Minä en mitenkään jaksaisi odottaa sitä maailman parasta kuulan nostamisen aikaa. Se vaan on parasta.

Tuota voi tottakai kritisoida, että miksi et nosta talvella ulkona. Noooh, minä nyt vaan rakastan erityisesti sitä kesänostamista. :)

Hei tiedättekö mikä on liikunnallisen elämäntavan juurtumisessa juhlaa?

No se on se, että aina voi valita sen liikuntamuodon, joka maistuu parhaalta. Minulle ainakaan ei pakko toimi vaan tahdon tavoitella sellaisia tavotteita, joita todella tekee mieli ja joista nauttii. Siinä on se juju…

Siispä, nyt vaikka kateudella ajattelen kuulatreeneissä SM kisaa kohti rynnistäviä joukkueen muita jäseniä, niin jatkan eteenpäin erilaista tietä ja noin kolmen viikon kuluttua nostan maastavedossa 105 kg JA odotan suurella halulla kesää, tehotreenejä erityisesti kuulalla ja pitkiä pyörälenkkejä.

Kiitos Kukka muuten päivän hymyhetkestä. 100 kg on niin helppo luvata! :D

Kiitos Kukka :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Tavoite 105 kg”

 1. Titta says:

  Harmi, kun et tule SM-kisoihin, mutta ymmärrän kyllä, että pitää tehdä sitä nyt haluaa! Itse viime keväänä tein kaikkea muuta paitsi kuulaa, mutta nyt on sitten kuula taas ykkösenä. Toisaalta syksyllä on taas SM-kisat eli nähdään sitten syyskuun lopussa LC-kisoissa Hyvinkäällä? ;)

 2. Outi says:

  LC kisat oli alkuperäinen tavoite ja biathlon tuli siihen vähän kuin varkain välitavoitteeksi. Tämä on siis paluu alkuperäiseen suunnitelmaan. :)
  Ja täytyy kyllä myöntää, että kiireinen kevät on yksi juttu, joka vaikutti paljon. Niin ja olen muuten biathlon viikkoa edeltävän viikon Saksassa. Mutkia tuli paljon matkaan.

 3. Titta says:

  Mutkia tulee kyllä valitettavasti aina enemmän tai vähemmän matkaan! :P Toivottavasti syksyllä ei sitten tule esteitä tielle! :)

 4. Outi says:

  Syksyllä saa luvan muut jutut väistyä tieltä!

Leave a Reply

See also: