Taisin yllättää kaikki Raholan eterniitti kisassa – eniten itseni :)

Voitin Raholan kisassa kolmannen luokan…

Onnellinen ja hämmentynyt palkinnon vastaanotto

Paljon tapahtui päivän mittaan ja jo edellisenä päivänä ennen tuota hetkeä, mutta nyt oli vaan pakko aloittaa lopusta. :) Ja taustalla näkyvää Raimoa kiitän aivan erityisesti siitä, että sain pidettyä kisajännityksen sellaisessa kohtuudessa, että vain toisen kierroksen alussa meinasi kaikki mennä plörinäksi.

Olipa mukava pelata Raholan kisaa kaksistaan ensimmäisenä ryhmänä. :)

Kiitos Raimo

Saavuin Raholaan jo perjantaina ja koko ilta jonnekin puoli yhdeksään asti oli treeniä ja pelinomaisia kierroksia. Näköharhaan löytyi uusi pallo, jolla viimein aloin saamaan sen pitkästä aikaa läpi ja varmasti jonkinlainen kierrosrytmi alkoi löytyä.

Lauantaina aamu oli vielä kevyttä treenailua ja yhdeltätoista lähdettiin Raimon kanssa kisan ensimmäisenä ryhmänä liikkeelle. Siinä kierrettiin rata kerrallaan ja vaikka selvästi syke oli kohollaan ja toisinaan kädet tärisi, niin kokovartalojumi parin viikon takaisen Lotlax kisan tapaan ei päässyt päälle.

Yhtään en halunnut ajatella minkälaista tulosta olisi tulossa ja kierroksen päätteeksi odotti super yllätys. 25! Löin kierroksen heti omalla ennätykselläni, entinen kun oli kerran lyöty 28. Ohhoh. :D

Seuraava kierros alkoi kolmosella ykkösrataan ja kakkosella kakkoseen… Mutta keräsin palaseni yhteen kasaan ja petrasin seuraavat radat edellisestä kierroksesta ja paikkasin. Lopputulos 26 ja olin entistä enemmän ällikällä lyöty. No ja kolmas kierros 25. Jos olin haaveillut, että kierrokset pysyisi alle 30, niin siihen oltiin menossa ja paljon parempaan.

Neljäs ja viides kierros pelataan käännetyssä järjestyksessä niin, että peliryhmät kootaan pistetilanteen mukaan. Minä jouduin siihen johtavaan ryhmään! Olin tuloksissa toisena Gretan takana ja Jouni kolmantena. Ja siinä lähtiessä kyllä tutisutti ja se kisajännitys kaikkein eniten pinnassa. 27 oli huonoin kierrokseni, mutta viimeiselle kierrokselle ei ollut jäljellä mitään muuta kuin peli-iloa ja hyvää mieltä.

Uusi huikea Raholan ennätykseni on nyt 23 lyöntiä. :)

Pistetilanteet radoittain ja kierroksittain

Huikean hienoa luettavaa, kun mikään rata ei tehnyt totaalista katastrofia. Tuo kolmanneksi viimeinen on sellainen, että kisassa pelaan sen varman päälle. Kierrettä käytän vasta treenatessa, mutta jonain päivänä sitten jo kisassakin. :)

Vertailukuvasta nyt ei oikein enää hyödy kuten ennen, koska viikate on kadottanut ne korkeat pylväät.

Vertailua

Olipa päivä! Joka ikiselle kierrokselle tuli tehtyä joku “turha” virhe, mutta kyllähän tuo nyt oli minun päivän minigolfkuntoni. :)

Kameraa en sattuneesta syystä muistanut ottaa käteeni kuin vasta oman kisan loputtua. Päivän pääasia oli selvästi keskittyminen.

Taustalla näkyy tulostaulu

Melkoista vilskettä siellä kisassa on. Omaa lyöntivuoroa voi joutua odottamaan jonkin aikaa, koska pitää vähän olla pelisilmää sille, ettei häiriinny viereisestä lyöjästä – eikä häiritse toisia. Hankalaa se joskus on, jos ei huomaa katsoa selänkin taakse.

Raholan vilskettä

Jaa’a. SM kisat tuolla Raholassa olisi kolmen viikon kuluttua. Saa nähdä pystynkö järjestämään osallistumista, kun olen lähdössä Saksaan sitä seuraavaksi viikoksi. Houkuttaisi kyllä, koska olin kokonaislistalla naisista toinen. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Taisin yllättää kaikki Raholan eterniitti kisassa – eniten itseni :)”

 1. Soile says:

  Onnea, miten hieno juttu! :)

 2. Outi says:

  Ei tuota oikein meinaa vieläkään uskoa. :D

 3. greta says:

  Hyvä Outi!

  Sä jos joku todellakin ansaitsit voittosi! Ei voi muuta kun ihailla sun huikeeta asennetta, peli-iloo ja keskittymistä :)

  Kiitos peliseurasta, toivottavasti nähdään SM- kisoissa!

  Greta

 4. Outi says:

  Greta, hitsi sinun ennätykset Raholassa on vielä aika monen lyönnin päässä, mutta perässä tullaan – jonain vuonna vielä parannan omia ennätyksiä. :)
  Ja kuten sanottua, niin oli mukava pelata sinun kanssa niitä viimeisiä kierroksia.
  SM-kisa taitaa olla nyt aika paljon kiinni siitä, että saadaanko Botnian naisjoukkue aikaan. Silloin on pakko tulla. ;)

 5. [...] ylitin itseni hyvin samalla tavalla kuin viime vuonna voittaessani E3 luokan Raholan eterniitillä ja varmaan hopea SM betonikisassa kuuluu samaan kategoriaan. Tänään nimittäin voitin Lotlaxissa [...]

Leave a Reply

See also: