Uusi alku…

Hassua miten joskus maanantaisin on tilanteessa, että monet asiat alkaa alusta. Jos työssä on juuri päättynyt suuri projekti, niin on aloitettava omalla tavallaan tyhjältä pöydältä, vaikka siinä olisi miten paljon keskeneräisiä asioita odottamassa. Kaikki pitää ajatella uudestaan ja keksiä missä järjestyksessä lähtee liikkeelle. Samalla kertaa se jokin päättynyt pitää jättää taakseen.

Onneksi nyt on juuri tuo tilanne ja lisäksi kaksi lyhyempää työviikkoa peräkkäin. :)

Vähän samalla tavalla viikonlopun minigolf yllätys saa nyt jäädä taakse. On ihana tietää, että sitä pystyy johonkin tuollaiseen, mutta nyt on aika mennä salille, nostaa rautaa ja antaa positiivisen järkytyksen unohtua ja alkaa miettiä, että miten tästä lähdetään taas eteenpäin.

Ehkä minä voin muuten paljastaa yhden salaisen aseeni lauantain kisassa. Se oli mielessä kuvitellut kolme korealaista auditoijaa. Jos sellaisesta selviää, niin mitä ihmeen jännittämistä jossain minigolf kipailussa voi olla. Siellähän kaikki ihmiset on jo ainakin näöltä tuttuja ja radat on ne samat kuin ennenkin.

Peace of cake?

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Uusi alku…”

  1. Punatulkku says:

    Onne positiivisesta yllätyksestä kisoissa :) Varmaan huikee tunne!
    Niin ja mukavaa uutta työ- ja treeniviikkoa

  2. Outi says:

    Oli, se tosiaan oli huikea tunne. :)

Leave a Reply

See also: