Aurinkoisia hetkiä

Aamu alkoi aurinkoisella lenkillä koiran kanssa joten eihän tässä voi olla odottamatta pääsiäispäiviä, jotka toivottavasti antaa paljon lisää aurinkoa ja ulkoiluhetkiä. :)

Eilen ylläriaurinkoa antoi myös buffe lounas.

Aurinkoinen buffe

Täytyy sanoa, että monesti nykyään on suorastaan päivän pelastus, että saa syödä buffetin puolella ja lastata lautaselle lähinnä salaattia. Kuka nyt valitsisi lounasravintolan hampurilaisannoksen, vaikkahan väliin olikin pistetty lammasta. Tai mitähän muuta siellä olikaan. Paljon mielummin otin aurinkoisen annoksen salaatteja, hieman raejuusota ja lohta ja oli siinä vähän sellaista kanamössöäkin.

Jossain oli muuten ruvettu järjestämään ruuan kuvauskursseja, koska bloggaajat kuvailee usein ravintola-annoksia, eikä ehkä osaa näyttää niitä “parhaassa valossa”. Eipä siitä paljon olisi apua, jos on vain kännykkä mukana, mutta hitsi tuo aurinko oli ruokatuokion paras asia. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: