Minigolfissa lyöntiasentoni muuttui radikaalisti

Löin huikean hienon kierrosennätyksen (tai siis puolikaskierros) Lotlaxissa, kun löin yhdeksän rataa 12 lyönnillä. Aika heilahdellen se kisa eteni, koska kiekat meni 20, 15, 12, 19. Viimeinen alkoi hurjan huonosti, mutta kasasin itseni aivan loppuun ja päätin kahteen piikkiin. :)

Mutta se lyöntiasento. Huh, miten paljon lähemmäs palloa jouduin entiseen verrattuna siirtymään!

Koska eilen pääsiäinen vei kaikkien ajan ja huomion, niin uuden lyöntiasennon totaalinen muutos paljastui vastaa juuri ennen kisaa tehdyillä treenikierroksilla ja joillakin radoilla uskoin uuteen asentoon vasta kesken kisan. No siis lähinnä radalla 5 vasta kisassa.

Eli tuossa kuvassa rata keskellä, jota lyödään kohti kuvan oikeaa alakulmaa. Ennen seisoin tässä oikea jalka puoliksi lyöntialustalta ulkona, että sain itseni niin vinoon, että sain pakotettua lyönnit riittävän oikealle. Puolen jalanmitan siirto tarkoittaa, että en enää keikukaan tyhjänpäällä.

Saksalainen tai jotain

Miksi asento muuttui ja siis siirryin lähemmäs lyöntikohtaa?

No siksi, että pääsen entistä paremmin pallon päälle ja silloin saan mailan lavan oikeaan asentoon rataa vasten.

Ei siinä niin kummallisesta tai ennen kuulemattomasta asiasta ole kyse, mutta piti vaan naistenleirillä kuulla asiaan liittyen monta kommenttia, ohjetta ja perustelua ja vieläpä monelta henkilöltä. Sama kova pää kun on kesät talvet, niin joskus vaaditaan Paljon, että asiat vie käytäntöön. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: