Saksa – ei aivan parhaan ruuan, mutta mahtavan minigolfin maa

Hassua sanoa, mutta reissuviikolla söin ehkä huonommin kuin koskaan. Yleensä se minisi toisin päin… Mutta siis niin siinä vain kävi, koska ruokalan ruuat oli järjettömän vaikeatajuisia ja vielä vaikeammin syötäviä. :D Hitsi, kun en kehdannut edes kuvata. No, menipä viikko “kevyesti”, kun iltaisinkin söin vain vähän jotain.

Mutta kyllä viikko Saksassa oli elämys ja erityisesti yhden upean minigolf illan verran!

Hukkasin matkalaukkuni ja luottamukseni Finnairiin ja siis minigolf kenkäni ja luulin jo, että minigolf Neutraublingissä jäi haaveeksi, mutta onni oli sittenkin puolellani. Matkalaukku saapui tiistaina illalla puolen kahdeksan maissa ja keskiviikkona olin Neutraublingissä kuudesta kahdeksaan. Todellinen elämys.

Neutraubling

Itse asiassa taidan ottaa ja kirjoitella Neutraublingistä aivan erikseen ja ehkäpä englanniksi. En sentään saksaksi, vaikka sitäkin tuli harjoiteltua. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: