Uuden kauden alku

Nyt on kropalle puolitoista viikkoa lepoa takana vain satunnaisen minigolfin ja kävelylenkkien merkeissä. Ei ehkä ihan hullumpi asia, vaikka tämä tauko ei ollutkaan niin itse päättämäni. Työreissu oli omalla tavallaan rankka ja annoin vielä viikonlopun itselleni aikaa suorastaan ladata akkuja.

Tänään katson läpi, että mitäs kujeita uusi alkava kuulakausi tuo tullessaan. :)

Systeemit muuttuu nyt niin, että kuula nousee tasaiseen tahtiin, salillakin vielä hetken käyn, mutta ei niin, että sali veisi enää kaiken huomion, pyörä lähtee liikkeelle, joskin niin, että loppukuun enemmän kävelen Äänekosken patikkatapahtumaan valmistautuen ja minigolf jatkuu tottakai.

Illalla sitten kuvioiden läpikäymistä vähän tarkemmin ja oletettavasti siis kuula käteen. :)

Aurinkoisen ihanaa viikkoa kaikille!

Tulvi Pohjanmaa

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: