SisisPatikka

Hassu tuo Peurunkapatikan seuraajan nimi SisisPatikka. Sen idea ei oikein aukea minulle, mutta tässä lienee silti päivän paras asia. :)

Onneksi kenkävalinta on tällä kertaa selvä. Ei pitäisi olla tiedossa hiertymiä tai hankaluuksia, kun Salomonin kengät tuli ostettua talvella ja viimeksi viikonloppuna tuli tehtyä kävelylenkkiä. Hyvät ovat!

Tai toisaalta, kun päivän parhaita ajattelee, aika makea oli käydä lyömässä kevään ensimmäinen laskettu kierros Vaskiluodon huovallakin. Ei ollenkaan paha kierros. Taitaa muuten tämän vuoden suosikkiradat olla tuossa etualalla. :)

Vaskiluodon huovat

Meinasin äsken samantien ilmottautua Botniapyöräilyynkin, mutta toisaalta sillä ei ole vielä kiirettä ja täytyy kysellä saisiko työpaikalta joukkueen kasaan… :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “SisisPatikka”

  1. Sofia says:

    Mä luulin et se olis ollu Huima Patikka tänä vuonna, mutta tuo Sisis tulee varmaan paikallisen Sisä-Suomen Lehden, eli kotoisammin Sisiksen, mukaan.

  2. Outi says:

    Minäkin luulin sitä Huima Patikaksi tai siis sillä sitä tässä välissä kutsuttiin. Minä en tiennyt, että lehteä kutsuttiin Sisikseksi. :)

Leave a Reply

See also: