Toukokuu on my mind :)

Huhtikuu ei ole olluet helppo kuukausi. Jo pitkään täällä blogissa on pyörähtänyt sellaisia viikkoja, joiden jälkeen olen sanonut, että “huh, onneksi tämän jälkeen helpottaa”. Kyse on eniten työasioista, mutta muustakin – vaan kiire ja paine ei ole sittenkään helpottanut.

Keskiviikkona otin pohjakosketuksen ja perjantaina aamulla ravistelin itseni tajuamaan, että haloo nainen – tämä ei voi jatkua. Toukokuu ei voi olla huhtikuun toisinto vaan jotain aivan muuta.

Ei ole kenenkään etu, että töiden takia ei ehdi kunnolla liikkumaan tai väsähtää liikaa. Kaikkien, kenen tahansa eteen sattuvien etu on, että sitä jaksaa iloisesti porskuttaa, liikkua ja on oma luova itsensä. Minä en ikinä pysty elämään negatiivisesta vaan tarvitsen positiivisia asioita, että elämä rullaa.

Siispä, toukokuun teema on sana EI ja KYLLÄ ja juuri tässä järjestyksessä.

Ei, minä en pysty tekemään tuota tai sitten joudun siirtämään muut hommat paljon myöhempään.

Ei, minä en voi ottaa aikaa treeneistä, koska ne on yksi tärkeimmistä asioista, joiden avulla jaksaa koko ajan eteenpäin.

Ei, minä en jätä lapsia ylimääräisten menojen takia enempää yksin, koska homma ei vaan toimi niin.

Ei, kyllä minä nyt ajattelen sitä miten jaksan ja voin itse hyvin. Se on kaikkien etu.

Kyllä, minä lähden tänään pyörälenkille ja nostan kuulaa!

Kyllä, tänään minä lähden pojan kanssa minigolfiin, koska siinä saadaan paljon raitista ilmaa ja meillä on tosi hauskaa.

Kyllä, minä keskityn nyt tähän työjuttuun ja seuraavaan lupaudun vasta, kun se on mahdollista.

Kyllä, minä pidän itsestäni huolta, just niin kuin tiedän, että homma toimii parhaiten.

******************************************************************

Tulkoon toukokuu ja se saa muuten alkaa minulla jo tänään. Turha odottaa vielä pari päivää. Hitsi vieköön minä yllätin itseni tällä viikolla jopa syömästä suklaata. Hei haloo!!!! En ole pitkiin aikoihin tehnyt tuollaista, kun se suklaa ei ollut edes mikään proteiinipatukka, jonka jotenkin olisi voinut selittää vaan ihka täydellisen täyteläistä suklaata oikean aterian sijaan.

Ja sellaisella eväälläkö pitäisi oikeasti jotain jaksaa tehdä? Ei todellakaan!

Julistan toukokuun alkaneeksi! Siihen ei sitten yhtään kannata väittää vastaan. Lea Lavenista saa valittaa. ;) Tai sitten kannatta antaa vinkki Toukokuu biisistä, joka on jotain vähemmän teennäistä kuin Aikakone ja iloisempaa kuin kymmenet melankoliset toukokuu kappaleet.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Toukokuu on my mind :)”

 1. M says:

  Riemullista vappua!

 2. Outi says:

  Hei totta, jos nyt on jo toukokuu, niin sehän on Wappu. :D

 3. Soile says:

  Joskus on tosi vaikeaa sanoa ei. Tsemppiä ein sanomiseen ja myös kyllän! Hyvän näköinen lista sulla. :)

  Minulla on kuntosalitreenit lähteneet hyvin käyntiin, sain pari viikkoa sitten jo toisen ohjelman joka on ihanan monipuolinen ja rankka. Muuten onkin sitten keväinen alakulo yllättänyt, mutta jospa sekin tästä… hauskaa että käyn nyt pari kertaa viikossa ihan säännöllisesti kuntosalilla, kun vielä tammikuussa en ollut koskaan kokeillutkaan! Edelleen on sanottava että blogisi on inspiroinut mua tosi paljon liikkumaan!

  Pitäiskö sun vinkata vielä Kilometrikisasta, jos saataisiin muutama jäsen lisää joukkueeseen?

 4. Outi says:

  Tänään tulee juttua Kilometrikisasta, kun otan polkupyörän pestäväksi ja puunattavaksi. :) Ja muutama on vielä loggautumatta joukkueeseen. :)
  Mahtava kuulla, että salitreenit on noin hyvällä mallilla!

Leave a Reply

See also: