Sininen on kai väri siinä missä punainenkin

Pari viikkoa sitten minigolfmailani lyhennettiin toisen kerran ja siitä tuli sininen. Ohhoh. Ei muuten, mutta kun olin niin onnellinen siitä pienestä punaisesta raidasta menneen talven ajan. Olen erityinen punaisen ystävä ja sinisen kanssa en ole juurikaan ystävällisissä väleissä. :)

Sininen se on

No ei se väri mitään, kyllä siihen tottuu, mutta onneksi maila tuli lyhennettyä heti keväästä, että siihen todella tottuu. Enää ei ole pelkoa siitä, että lyön itseni mustelmille :D kuten tosiaan tapahtui viho viimeisissä eterniittikisoissa Raholassa.

Eilen Lotlaxissa mailan pituuden huomasi. Kun koko talven on siellä pelannut pidemmällä mailalla, niin taas asento muuttui. Toisaalta hyvin huomaa, että enää peli ei totaalisesti sekoa pienistä muutoksista. Tuloksena oli toinen sija team golfissa. :)

No joo, tuli sekin paljolti lahjana paremman tiimikaverin ansiosta, mutta loistava juttu oli, että tiukkojen paikkojen tullen pystyin tosiaan pelastamaan. Varsinkin viimeisellä kierroksella venyin juuri niissä kohdissa kuin piti – ja vieläpä itselleni haastavimmissa vauhtiradoissa.

Okei, no sitten alkoi illan katastrofit kisan jälkeen. Auton avaimet hukkuivat ja tulipa totaalista sightseeingiä ympäri ämpäri. Ne avaimet olivat tipahtaneet toisen pelaajan reppuun ja sehän selvisi vasta paljon myöhemmin. :D

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Sininen on kai väri siinä missä punainenkin”

  1. Sanna says:

    :D Mulla on toi sama punaisen ja sinisen kanssa ja harmittelin tuhannesti, että uusin SM-biathlonpaita on kirkkaan sininen. Eilen se oli mulla päällä, mutta ainoastaan siksi, että muita puhtaita ei ollut enkä halunnut matkustaa Kuusamosta Varkauteen ilmankaan ;D

  2. Outi says:

    Mulla on ensimmäisen Peurunkapatikan paita sininen ja taitaa muuten tarkemmin ajatellen olla toisenkin. Se ensimmäinen oli ihan järkytys! :D

Leave a Reply

See also: