Kilometrikisa lähti liikkeelle!

Ei jestas mikä vastatuuli ensimmäisellä pyörälenkillä!

Liputetaan Kilometrikisalle!Okei, se ensimmäiset 7 km ei muistuttanut juuri ollenkaan sitä mitä muistin parhaiksi asioiksi pyöräilyssä. Vastatuuli oli niin kova, että vauhti tyssäsi melkein 10 km/h välillä ja kyynelet valui – ei sentään surusta – ja päässä soi “Aavoilla tuulee…”. :D

Mutta kun totesin, että voi tätä näinkin jatkaa tai sitten kääntyä takaisin ja käännyinkin, niin sitten tuli se upea ihanuus, jota pyöräily oikeasti on. Auringon paistaessa sai kevyesti polkea, nauttia vaihtuvasta maisemasta ja antaa hymyn levetä.

Kyllä pyöräily on vaan mahtavaa! Se on suorastaan fantastista… Hilljentää oikein ajatus siitä, miten mahtavan tuulettunut ja punaposkinen olotila nyt on.

Pyöräilemisiin! Voi olla, että tämän päivän kilometrit jäi viiteentoista, mutta tästähän sitä jatketaan.

Illalla testaan tuulisen minigolfkisan, kun botnian kisakausi starttaa Vaskiluodossa. En lupaa polkea sinne pyörällä tässä tuulessa, mutta ainakin Isonkyrön Kalliojärven kentille suuntaan kesän mittaan monta kertaa pyörällä. Saa nähdä pitääkö lainata salibandymailapussia minigolfmailan kuljetukseen. :)

ps: 24PolkeePolkee joukkueeseen mahtuu ehdottomasti mukaan ja ihan riippumatta siitä minkä verran aikoo kesän aikana fillaroida.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: