Iloisena SisisPatikkareissuun

Saa nähdä kuinka kovasti tänään kastuu, mutta reissuun lähdetään. Sadetakki ja rakkolaastarit on pakattu, pojalta kevyt reppu lainassa, kahisevat housut jalassa jne. Nämä housut ei ollut oikein ykkösvaihtoehto etukäteen, mutta sade sai aikaan myönnytyksiä.

Toivottavasti harmaudesta huolimatta matkalla näkee kivoja maisemia ja vaikka kuuliin, että joku tien pätkä on ikävästi lanattu melkoiseksi perunapelloksi, niin tuskin sekään liikaa haittaa. Ja jos patikka ei jostain syystä onnistu, niin ainahan on Raatoautot! :D

Vähän fiilistelyä tähän parin vuoden takaa

Iloista ja liikkuvaista viikonloppua kaikille!

Erityistsempitykset juuri tänään kuulan nostajille salikisoihin Turkuun ja Botnian minigolfjoukkueelle ja muille joukkueille SM liigan avaukseen Helsinkiin.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Iloisena SisisPatikkareissuun”

  1. Jaanaba says:

    Tsemppiä! =)

  2. Outi says:

    Ei kastuttu! :D

Leave a Reply

See also: