Toinen aamu peräkkäin juoksulenkillä

Jo on aikoihin eletty. Minä ryhdyin pitkästä aikaa juoksemaan ja tämä tuntuu niin hyvältä. Patikan aiheuttamaa, en sanoisi ansiota tai ehkä sanon sittenkin. :)

Päivät on niin lyhyitä ja kaikkeen ei vaan riitä aikaa, mutta onpa ihanaa, kun joskus kroppa ja pää tekee uuden oivalluksen. Jos se nyt on sitten se, että juoksen pururadan aamulla ympäri, niin en voi kun ällistellä.

Illalla pyörälenkki jäi sateen jalkoihin ja saa nähdä jääkö tänään minigolfin viikkokisa samalla tavalla. No, käy miten käy, mutta sitten on auringonpaisteisia iltoja tiedossa. :)

Juoksentelemisiin!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Toinen aamu peräkkäin juoksulenkillä”

  1. Zi says:

    Aamulenkistä tulee uskomattoman hyvä olo ja viikonloppunakin on sen jälkeen energiaa ja koko päivä aikaa vaikka mihin! Arkisin pitäisi juosta niin aikaisin, että siihen en ole vielä innostunut. Joudutko juoksemaan kovinkin aikaisin?

  2. Outi says:

    Neljänä arkiaamuna juoksin, joka aamu aina vähän enemmän ja taisin lähteä melkein joka kerta puoli seitsemältä. Se on se hetki, joka on aivan oma – yhdessä koiruuden kanssa. No keskiviikkona tosin juoksin illallakin. :)

Leave a Reply

See also: