Vaikean viikon jälkeen

Olin hukassa itseltäni viikon aika tasan ja löysin itseni vasta äsken 25 km pyörälenkillä. Onneksi en sentään pysähtynyt sen viikon aikana, mutta en todellakaan pystynyt liikkumaan niin kuin olisin halunnut tai muutenkaan asiat ei minigolfia lukuunottamatta toimineet oikein.

Juoksin eli siis hölkkäsin sentään viitenä päivänä hissukseen ja joka kerta askelista enemmän nauttien, mutta tein sen lähinnä aamun yksinäisinä hetkinä. Upeita ne hetket linnunlauluisessa metsässä toki oli, mutta totaalisen poikkeuksellisia myös.

Minä en nostanut kuulaa, enkä polkenut pyörällä koko viikon aikana. En yksinkertaisesti pystynyt. Olin aivan lukossa. :(  Vain ja ainoastaan minigolf otti ajatukset niin täysin haltuunsa, että siitä pystyi nauttimaan ja sai erittäin tarpeellista happirikasta ulkoilmaa. Tiistain kisa meni sateessa, torstain betonikisassa tuli huikaiseva kierrosennätys ja sunnuntaina Vöyrillä tein myös hienon uuden ennätyksen.

Oikeastaan on ihme, miten minigolf silti sujui, koska ikävät asiat vaikuttaa yleensä tuloksiin. Minigolfradat on tällä hetkellä vaan ladattu niin suurella positiivisella varauksella, että ne etää kaiken negatiivisen hetkeksi pois.

Mutta jestas mikä positiivinen varaus Meridassa tänään oli!

Positiivisuus puski väkisin päälle jo siitä hetkestä, kun otin hiekkapaperin käteeni ja trimmasin hyvin ruostutettua 12 kg:n kuulaa. Mankkasin sen oikein kunnolla ja isommat myös. :) Rakkautta!

Ja jestas mitä rakkautta Meridani aiheuttaa. <3

Onni oli huikaiseva kesäilta, alla pyörä, joka rullaa vaan menemään ja antaa ajatuksille täyden vapauden…

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Vaikean viikon jälkeen”

 1. Laura says:

  Halusin vaan tulla kiittämään niistä kirjoista, aivan loistavaa luettavaa. Kolmas on jo menossa ja pitää kyllä mahtavasti otteessaan :)

  Tsemppiä tähän uuteen viikkoon Outi!

 2. Outi says:

  Hieno juttu! Ne vei minutkin ihan mennessään. :) Kaikki kirjat ei siihen pysty, mutta kun joku vie, niin sitä ei parane enempiä miettiä, antaa vaan viedä mennessään.
  Laura kiitos tsempityksestä. Minusta tuntuu, että edellisen kaltaiseen ei ole paluuta. :)

 3. Zi says:

  Liikunta ja luonto antaa positiivistä virettä vaikeina hetkinä ja auttaa usein samalla prosessoimaan ajatuksia. Parhaimmillaan liikuntakin on kuitenkin silloin, kun mieltä ei paina ikävät asiat. Kiva, että suunta on parempaan. Voimaannuttavia ja huolettomia liikuntahetkiä!

 4. Outi says:

  Sepä se. Liikunta pitää pinnalla pahempinakin hetkinä ja hyvällä mielellä liikkuminen kerää energiaa hankalempiinkin aikoihin. :)
  Ja juu, kyllä tämä viikko on moninkertaisesti parempi kuin edellinen. :)

Leave a Reply

See also: