Vierivä kivi ei sammaloidu ja Turun minigolfkisat on nurkan takana

Maanantaina makea pyörälenkki ja tiistaina minigolf viikkohuopakisat joiden jälkeen kyllä olin ajatellut nostaa kuulaa, mutta kisa lipsahti tolkuttoman pitkäksi, joten kuulailta on tänään. Tänä aamuna jalka nousi kevyesti ja juoksentelin pari kilometria koiran kanssa. :)

Viime viikon lyhyet, mutta päivä päivältä paremmalta tuntuneet hölkkälenkit tuotti tosiaan tulosta. Tänään jalat vaan vei ja hengitys kulki paljon kevyemmin ja siis syke pysyi aisoissa. Sykemittaria en ole ottanut käyttöön, koska ideana on ollut nyt vaan nautti joka askeleesta. Lähdin liikkeelle 6.15 ja lämpötila oli silloin mukava 11,7 astetta. Iloisen koiran kera aamu oli suorastaan mahtava.

Hitsi vieköön, onko tässä uusi alku juoksutreeneille? Ottaisiko oikeasti jonkin tavoitteen… No, se jää nähtäväksi. :) Minä en ole luonnostani juoksija, mutta fillarointi on SE juttu.

Nice Run on vasta (jo) ensi viikolla, mutta tämä viikko on vilskettä täynnä. Poika sai eilen uuden aarteen eli piraatti pallon minigolfiin, joten jouduin lupautumaan betoniradoille Vaskiluotoon illalla. Kylläpä harmittaakin kauheasti. :D Siellä ei olla myöhään, joten iltahommien jälkeen nousee kuula ja varmaan kevyt pyörälenkki siihen päälle.

Torstaina on pyöräilypäivä ja perjantaina on suuntana Turku. Lauantaina ja sunnuntaina on Turussa minigolfkisat! Hups, vähän jännittää mennä ihan oudoille radoille, jotka onneksi jo joku aika sitten sain nähdä ja pikkuisen kokeilla.

Mutta mikä veikeintä, päätin ottaa lenkkikengät turkuun mukaan. Nice Run lähestyy ja haluan ainakin lauantaina illalla käydä lenkillä. Perjantaina ilta menee takuulla minigolfradoilla treenatessa, mutta lauantaina illan voi käyttää toisella lailla hyväksi. :)

Hih, tästähän tuli todellinen viikkosuunnitelmapostaus. :D

edit: Hitsi sitä aurinkoisten aamulenkkien linnunlaulua pitäisi saada tiivistettynä talteen ja jemmaan antamaan energiaa synkempiin aikoihin.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Vierivä kivi ei sammaloidu ja Turun minigolfkisat on nurkan takana”

  1. Mika says:

    Juoksu on minusta parasta silloin kun ei ole mitään mittareita tai kelloja mukana, antaa vain mennä siihen tahtiin kuin hyvältä tuntuu. Mieli lepää ja keho vahvistuu.

  2. Outi says:

    Ehkä siinä onkin sitä taikaa, että löytää sitä juoksun parasta puolta. Tottakai sykemittarin kanssa asiat edistyy ja kunto nousee tavotteellisesti, mutta ehkä se samalla sitoo itseään liikaa. Enpä tiedä. Olen ollut sykemittarin orja aina välillä ja otan sen pyörälenkeille takuulla kesän mittaan mukaan, mutta yritän silti pitää kiinni enemmän hauskuuden periaatteesta.

Leave a Reply

See also: