Erikoisempi kesätapahtuma eli yhdistelmä: golf, minigolf, frisbeegolf ja fotisgolf

Jos osaisin normaalia golfia ja potkia palloa ja heittää frisbeetä muutenkin kuin PS3:n frisbeegolfissa, niin olisipa metkaa osallistua Quattro golfiin. :)

Quattrogolf

Frisbeegolfia on kyllä tulut joitakin kertoja kokeiltuakin ja jopa kotikunnasta löytyy maalikorit ja kaupunkien puistoissahan se on jo yleinen juttu. Golf on tosiaan noista hankalin edes harkita, koska siihen tarvitaan greencard ja se ei taida onnistua noin vain. Fotisgolf ei ehkä sovellu minulle sen takia, että olen kai jalkapallosuuntautumattomin ihminen maan päällä. :D

Mutta minigolf, eiköhän se jo onnistuisi. Tosin tuolla lukee, että tämän vuoden kisa pidetään jollain 9 radan kentällä.

Täytyy myöntää, että tämä on erikoisemmasta päästä tapahtumia, mihin olen netissä törmännyt! Ehkä kuitenkin itse pysyn “aisoissa” eli patikassa, vähän juoksua, polkupyöräilyä, minigolfkisoja ja syksystä kahvakuulakisat. Niin ja mitä milloinkin päähän juolahtaa. ;)

Did you like this? Share it:

One Response to “Erikoisempi kesätapahtuma eli yhdistelmä: golf, minigolf, frisbeegolf ja fotisgolf”

  1. Pumpumkatti says:

    Heh, hauska idea :)
    Noista tosiaan toi oikea golf on varmaan rajoittavin. Sitä ei voi pelata, jos ei ole yhtään harjoitellut, mutta muihin kuvittelisin pystyväni “kylmiltään”. Toinen suuri haaste on ehtiä tehdä 4*18 rataa päivässä, kun golfissa jo helposti menee melkein 5 tuntia. Ellei noi muut sitten ole ihan hurjan paljon nopeampia.

Leave a Reply

See also: