Ennätyksiä ja kuinka ennättää…

Kiire on kamala sana ja vielä kun siihen lisää sen, että 24 tuntia osaa olla ällistyttävän vähän, eikä unesta varsinkaan voi nipistää, niin yhtälö on herrrrmoja raastava. Onneksi paljon ehtii tapahtua mukavaa ja hitsi vieköön minun tavoitteeni seuraavan reilun kuukauden pätkän aikana on ratagolfin huopa SM -kisat Vaasan Vaskiluodossa.

No se asia on ainakin selvä ja tiistaiset illat varattu 100% huopaviikkokisoille, mutta mites sitten kaikki muu. Niin ja eilen tein huovalla huikean oman ennätykseni! Jo eka kierros 48 oli kisaennätys ja toinen kierros 44 oli ihan kaikella lailla ennätys ja yhteistulos 92 oli myös kaikilla laskutavoilla oma ennätykseni. :)

Aamulenkit on henkireikä! Eilen oli aivan paras aamulenkki ja voi että nämä kesäaamut on mannaa ja mansikkaa. Jalka nousee ja linnut laulaa. Tämä on se juttu, että vaikka illat loppuu käsiin, niin tietää jo aamusta tehneensä jotain hyvää. Minä en malttaisi odottaa kesälomaa, että aamulenkin pituuden voi moninkertaistaa. Tai no, vaikka tuplata ensin. Nytkin jo juoksen ylimääräisiä mutkia – kuten eilen aamulla – ettei heti ole “maalissa”.

Mutta ne illat… On koti, on pojat ja on varsinkin nyt koulun loppumisen hetki käsillä. Hulinaa! Minigolfiin karatessa sitä saa ajan ihan itselleen, mutta kesken kaiken illalla lenkille lähteminen ym. on ollut aika mahdotonta. Pahus!

Mutta katsotaan miten ensiviikosta elämä muuttuu. Koulu loppuu lauantaina.

Ja hitsi vieköön minulla on niin paljon kerrottavaa viikonlopun kisoista. Siellä tuli paljon ahaa elämyksiä ja se uskomaton jokinäky Turun keskustassa, kun lähdin lenkille ja vaikka mitä. Tänään illalla on ihan pakko ehtiä olla hetki koneella ja sitä ennen polkemaan pyörällä. :)

Iloista keskiviikkoa! Minä lähden töihin, ehkä joku onnellinen on jo lomalla?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: