Lauantain juoksenteluyritys Turun hulinassa

Enpä tullut ajatelleeksi, että lauantaina kisapäivän jälkeen oli tosiaan lauantainen kesäilta, jossa koko Turku kokoontui joen varrelle bilettämään. Noooh, siellä sitten yritti juoksennella eräs vihreälippalakkinen punaisessa angry birds paidassa lenkin tapaista seassa puikkelehtien. En ehkä oikein sulautunut joukkoon. :D

Toist polt jokke

Oli kyllä upea kesäilta! Huikean hieno keli ja ei kai tuollaisessa kukaan voisi olla olelmatta juhlamielellä – kukin tavallaan. En kyllä itse kaivannut istuskelemaan siiderilasi kädessä vaan se erilainen liikehdintä pitkän minigolfkisan jälkeen edelsi vielä pientä kuntosalipyörähdystä ja sitten aivan uskomattoman ihanaa punaviiniä kunnon ruuan kanssa. :)

Turku on todella kaunis kesällä

Onpa Turku todellinen kesäkaupunki. Ehkä joskus testaan vielä jokilaivan noin kauniissa illassa, saapa nähdä. Tai sitten yritän uudelleen puikkelehtia ja juoksennella iltalenkkiä ja hämmästyttää vastaantulijoita, jos tällä tavalla Turkuun osun.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Lauantain juoksenteluyritys Turun hulinassa”

  1. Mia says:

    Kappas, mulla on ihan samat kuvat samalta päivältä. http://www.muksunmatkassa.fi/turku/

    Kiitos ihanan aktiivisesta blogista ja esimerkistä :)

  2. Outi says:

    Mia, hieno yhteensattuma ja ihana kuva sinulla siellä. :)

Leave a Reply

See also: