Silkka pyöräilynautinto kesäillassa…

Tämäniltainen 32 km oli upein pyörälenkki kaikista tähänastisista pyöräilyistäni. Olin hieman apea liikkeelle lähtiessä, mutta lupasin jo ennen ensimmäistä polkaisua, että pyöräilen täsmälleen niin kuin hyvältä tuntuu.

Lähdin rauhassa liikkeelle ja noin vaan löysin itseni akkainsillalta. :)

Akkainsilta

Kun jatkoin matkaa kotiinpäin Kyrönjoen toista puolta, niin huomasin, että Suomen vanhin liikenteelle avoin teräsrakenteinen riippusilta oli saatu kunnostettua todella hienoon kuntoon. Tämä on Perttilänsilta ja tuolla toisessa päässä muuten on kiva geokätkö.

Perttilänsilta

Kyllä Akkainsillallakin geokätkö olisi, mutta se on nimeltään munamankeli ja täysin saavuttamattomissa. Se on nimittäin jossain sillan pohjassa niin, että sinne pääsee vaan turvavaljaiden ja systeemien kera.

Mutta pyörälenkki sujui ihanassa illassa niin vaivattomasti ja nautinnolla, että en voinut olla ajattelematta miten toissavuonna vielä alle 20 km lenkitkin oli polkemista. Tämä oli niiden rinnalla vain rullailua ja elämästä nauttimista. Ja kun olin jo käytännössä Tervajoella ja pysähdyin vielä sillalle nauttimaan jokinäkymästä niin tajusin, että tämähän oli melkein puolikas botniapyöräily – no sen lyhyemmän lenkin puolikas lähes.

Niin vaan alkoi ilta hämärtyä ja onnellinen polkija polkaisi perille asti. Enpä voinut olla miettimättä, että minun kerta kaikkiaan piti tänään nähdä tämä rauhallinen näky ja hymyillä sille. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: