Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Kotiin purjehtinut upea puutyöKevätjuhla, suvivirsi, auringonpaiste,… Jotkin asiat vain tekevät se kesän.

Se on taas lukuvuosi takana ja ei voi kun hämmästellä miten paljon sen aikana tulee uutta oppia ja kokemuksia. Kaikki ei tietysti tapahdu pelkästään helposti, mutta sitähän se elämä on – oppia myös kantapään kautta.

Kyllä nämä kouluvuodet on äidillekin melkoista oppia.

Vaan onni on omenankukat, purjeet valmiina eteenpäin ja omat lapset. :)

Suvivirren jälkeen pihajätskit ja enpä malttanut olla lähtemättä pyörälenkille. 18 km ei ole kovin paljon, mutta mukavasti, kun aika myöhään pääsi liikkeelle. Oma fillarointimoottori on lopullisesti käynnistynyt, eikä ole mitään syytä sitä sammuttaa.

Ei liskojen yö vaan kesä

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: