Kesäflunssan kourista kohti uusia suunnitelmia :)

Aaaatshiu! Terveydeksi ja tämä nenäliinapaketti on noin puolessa välissä, mutta nyt alkaa aurinko paistaa risukasaankin. :)

Hitsi vie miten tämä flunssa yllätti minut viime viikolla. Luulin olevani vain väsynyt liian tiukoista työpäivistä ja siksi en tajunnut, että olin tulossa kipeäksi jo silloin keskiviikkona, kun NiceRun oli illalla. No sen jälkeen tajusin sitäkin tehokkaammin, mutta viikonloppua en malttanut olla rauhassa. Minigolfkisat Pietarsaaressa oli liian ainutkertainen mahdollisuus ja lähellä, että olisin voinut jättää ne väliin.

Tuloksena oli pelaillen naisten kolmas sija ja se oli siihen hetkeen aivan oikea sija minulle. Tästä on kiva jatkaa! :) Sitä paitsi opin viikonlopun aikana yhtä sun toista ja lyöntitoistoja tuli juuri niin paljon kuin minä niitä nyt tarvitsen. Vaasan huopa SM-kisoihin on vajaa neljä viikkoa aikaa.

Mutta joo, se viikonloppu ei tuonut terveyttä vaan entistä pahemman flunssan. Sitkeä on tauti!

Nyt sitten turistetaan ja myönnän, että tässä matkan varrella olin jo tosi masentunut. Ei pyörälenkkejä, ei haavettakaan siitä, että olisi edes jaksanut nostaa kuulaa ilmaan. Flunssa vie voimat.

No nyt otan suht rauhassa ja haaveissa siintää viikonloppuseikkailu. Tajusin, että voisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja käydä Vaasassa pyörällä. Siis ajan aamusta Vaasaan ja Vaskiluotoon asti, seuraan vähän betonin joukkueliigapeliä ja pelaan itse vähän huovalla ja ajan sitten jossain vaiheessa takaisin Tervajoelle. Siinä on sopiva haaste! No kunhan ensin tervehdyn, mutta nyt ollaan vasta tiistaissa, joten aikaa on.

Ihana keksiä joku tavoite sopivan ajan päähän. Tällä tavalla flunssakin tuntuu jotenkin siedettävämmältä. :)

Keltainen sopii muuten muuhunkin kuin salaattiin eli paprikaan. Huomasin yllätyksekseni valitsevani tänä vuonna kovin keltavoittoista kukkapurkkeihin. :)

Kesäkukkia

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kesäflunssan kourista kohti uusia suunnitelmia :)”

 1. Zi says:

  Hei!

  Monilla tuntuu nyt olevan päiviä kestävä flunssa. Osalla pitää korkeaa kuumetta monta päivää. Toivottavasti pian tokenet liikkumiskuntoon!

  Ovatko nuo kukat toisessa kassissa miljoonakelloja ja oletko laittanut niitä tavallisiin ruukkuihin? Minulla on ollut miljoonakelloja amppeleissa ja ruukuissa joskus vähän samannäköistä pikkupetuniaa. Jälkimmäistä on yllättävän vaikea löytää vuodesta riippuen. Mukavia kukkia, kun niitä ei tarvitse nyppiä.

 2. Outi says:

  Miljoonakelloja kyllä ja ovat isoissa “ruukuissa” portinpielissä ja yksi on ihan tavallisessa ruukussa. Kun ruukku on riittävän iso, niin kestävät tosi hyvin kesän tai ainakin viime kesänä kestivät. Ihastuin niihin kovasti. :)
  Laitan myöhemmin kesällä varmasti kuvaa miltä tänä vuonna näyttävät.
  Kyllä minä tästä toipumaan päin olen, mutta nyt just on vaan raivoisin nuhavaihe meneillään. Saa nähdä joko huomiseksi voisi vähän helpottaa. Yöunet tekisi terää.

Leave a Reply

See also: