Viime viikonlopun ratagolfkisat Pietarsaaressa

Kyllä 5 kierrosta minigolfia huovalla on paljon. Pietarsaaren kisat oli tosiaan 5 kierrosta lauantaina ja siihen päälle 3 kierrosta sunnuntaina. Tuli muuten paljon toistoja ja siis lyöntejä kerta heitolla! No varsinkin joissakin radoissa. :)

Aurinko paistoi koko viikonlopun

Aurinko paistoi koko viikonlopun ja koska Pietarsaaren radoilla ei juuri ole varjoa tarjolla, niin ihon palamisiltakaan ei vältytty. Vaikka itse en ole ihan palavimmasta päästä, niin sunnuntaina aamulla huomasin, että iho kesi kummasti käsivarsista. Eikä forecan tiedoista huolimatta pitkiä housuja tarvittu sunnuntainakaan vaan kuumaa oli edelleen.

Kyllä Pietarsaaren radat oli ihan sopivan haastavat ja osa radoista toisinaan jopa turhauttavan tuskastuttavalla tasolla. :D No sanotaan, että jokaiselle löytyi omat pahat paikkansa esimerkiksi keskikukkulasta laatikkoradasta, saksalaisesta tai onhan noita mistä valita. Ties vaikka olisi ollut viimeinen rata eli brynneri, joka viimeisellä kierroksella otti suurimman osan kaikista lyönneistä. Ei helppo loppu…

Brynnerikin otti osansa lyöntien määrästä

Koko lauantain sain kiertää ensimmäisenä ryhmänä Astan kanssa ja täytyy myöntää, että alottajan paikka on ensimmäisellä radalla tutisuttava, mutta muuten varsin miellyttävä. Siinä ei ole ruuhkaa ympärillä.

Taisi olla toinen kierros, joka ennen väsymistä onnistui minulla lähes yli odotusten eli 42 lyönnillä! Tuloslistassa se lukee 38 tasoituksen takia. Toistin saman lauantain viimeisellä, joten ihan vahingosta ei ollut kyse, mutta jestas minä olin väsynyt… Kurkku oli lauantaina ihan järkyttävän kipeä, olo yleissurkea ja ennen viimeistä kierrosta jo kovasti mietin, että en vaan kehtaa keskeyttää, kun Pietarsaareen asti tuli tultua.

Uusintaa sunnuntailta

Onneksi sunnuntaina oli vain kolme kierrosta. Sen jotenkin rämpi läpi. :) Ja muistin jopa kameran eli tuli jotain muistoksi. Yläpuolella kuvassa Aapo Pessi kukistaa uusinnassa toisen radan kohdalla Juuso Taskun. Aapo tuli siis kolmanneksi super tiukassa miesten sarjassa. Jari Haapanen voitti, Matias Peltola oli toinen, mutta kolmannella – kahdeksannella sijalla olevat miehet olivat kahden pisteen sisällä. Käsittämättömän tasaista.

Naisten sarjan voitti Asta Korpi, Greta Wedman oli toinen ja allekirjoittanut kolmas. :)

Oli mielenkiintoinen päivä sunnuntaikin ja hienosti oli jopa seitsemän naista kisassa mukana! Toivottavasti SM-kisoihin Vaasaan tulee myös paljon naisia pelaamaan.

Ja oli järjestävän osapuolenkin helppo tuulettaa kisojen jälkeen. :) Kiitos Tage ja muut Pietarsaaren minigolfaajat, eiköhän näissä merkeissä ensi vuonnakin nähdä.

Lopputuuletus

Did you like this? Share it:

One Response to “Viime viikonlopun ratagolfkisat Pietarsaaressa”

  1. [...] tuli kesä Suomeenkin. Kävin kisaamassa Turussa, Pietarsaaressa ja sitten tietenkin Vaasan huopa SM-kisat ja Tampereen betoni SM-kisat. Mitalien määrää en voi [...]

Leave a Reply

See also: