Täydellinen vaihtoehto karkeille

Älä kävelekään karkkiosastolle vaan pysähdy hamstraamaan hedelmäosastolta kaikkea mikä on värikästä ja herkullista.

Siis niitä tilanteitahan tulee, että pinna kiristyy, hermot menee tai vaikka stressi iskee täysillä. Tänään meni hermot ja olisin helposti voinut ostaa vaikkapa kasan irtokarkkeja. Ehei. Parempi oli pysähtyä hedelmäosastolle. :)

Hermostukseen täydellinen lääke

Ei se toisinaan ole niin nökönuukaa, että mitä hedelmiä siinä on, jos mieli piristyy ja karkit jää hyllyyn. Tällä kertaa sekoituksessa on paria lajia melonia, päärynää, banaania, kokonainen ananas ja viinirypäleitä. Unohtuikohan listasta joku?

edit: Ja minä siis en aina karkinhimooni tee hedelmäsalaattia, mutta tänään sille todella oli tilaus. Jäin oikein miettimään. Ehkä täydellisyyteen oli syynä sekin, että flunssa on juuri nujertunut ja tarvitsi aurinkoa kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: