Betoniliigaa

Tällaisella kokoonpanolla oli botnia liigaosakilpailussa Vaasan Vaskiluodossa nyt viikonloppuna liikkeellä.

Aamu alkoi sateisesti ja niinpä löysin itseni etsimästä kaupasta pyyhkeitä, joilla saataisiin ratoja kuivattua. “Kyllä niitä on joskus hommattu” eli pyyhkeitä olisi pitänyt olla vaan ei montaa löytynyt. Sen jälkeen raivoisaa ratojen kuivausta ensimmäisen kierroksen ajan, jonka jälkeen löysin itseni kisapäivän verran kopista tulospalvelusysteemiä pyörittämästä. Jopahan jotain.

Oli aika erilaiset suunnitelmat päivälle, koska olin järjestänyt itselleni mahdollisuuden treenata huopaa monta kierrosta betoniliigan aikaan ja käydä siinä välissä omilla asioilla Intersportissa ja syömässä. Kukaan ei ollut vihjannut, että “kisaorganisaatio” oli vähän vajaa, joten en edes itselleni eväitä ottanut mukaan.

Itse kisa tuntui soljuvan hyvin ja aina välillä pääsi katsomaan hetkeksi.

Kjell oli botnian joukkueessa ihan “jumala”. Siis vastustajan sanojen mukaan “kuinka jumalaa vastaan voi pelata”. :D Juu, ei kukaan voi pärjätä Kjellille ja hyvä niin!

Liigaa on vielä huominen, mutta itse heitän arpanoppaa mitä tekisin. Tarkoitus oli alunperin osallistua Vöyrillä viikkokisaan. Ei minua kukaan ole liigahommiin huomisellekaan pyytänyt. Olisiko siis parempi nukkua rauhassa aamu ja touhuta oman aikataulun mukaan vai säätää kopissa kisakännyköitä? Siinäpä kysymys…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: