Mitä haluaisin juhannukselta…

Eikö olekin niin, että juhannus jämähtää usein uomiinsa, jotka toistuu vuosi vuodelta melko samanlaisina. Minussa on herännyt ja virinnyt uudenlaisia toiveita. Olen antanut itseni kehitellä mielessäni unelmien juhannuksen ja se todellakin olisi erilainen.

Juhannusaattona ottaisin polkupyörän ja lähtisin polkemaan ilman liikaa kiirettä, mutta pitkälle reitille, jonka varrelle osuisi geokätköjä ja kauniita maisemia.

Pyörällä voi pysähtyä mihin vaan

“Laukussa leipää ja piimää vaan” eipäs, kun repussa juomista ja evästä niin, että voisi aina haukata mitä tarpeen olisi. Ehkä sitä voisi jossain eksyä jopa jäätelöpallon ostamaan, siinä olisikin ideaa, jos kioskit on juhannusaattona auki.

Makkarankäryltä haluaisin välttyä aivan kokonaan. Ei, ei, ei, ei sitä laatua ollenkaan mailla halmeilla. Alkoholikaan ei kiinnosta, koska se vaan estäisi kaiken kivan. Tai no, pieni kuohuviinilasillinen jossain yhteydessä olisi paikallaan juhannuksen kunniaksi. :)

Pyöräillen voisi helposti viettää koko päivän ja nähdä yhtä sun toista kesäistä. Kun tie veisi lopulta kotiin, niin siellä saisi nauttia raukeaksi vaihtuvasta kesäillasta kivan syömisen kera ennen saunan rentoja löylyjä.

Aurinkoista salaattia

Juu, loppujen lopuksi toiveiden juhannus olisi hiljainen, leppoisa, liikkuva,…

Ehkäpä siinä olisi jotain toteutettavissa olevaa. Ainakaan en aio tänä juhannuksena istua sisällä yhtään ja ehkäpä mikään ei ole etukäteen pakon sanelemaa.

Hei huomenna tosiaan alkaa juhannusviikko!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: