Galaxin kuvauksissa ja Tampereen ruuhkainen minigolf alue

Wau mikä päivä! Enpä ole ennen ollut televisiokuvauksia seuraamassa ja en tosiaan tiedä kumpi jännitti enemmän, poika vai äiti. :) Minä en tietenkään tunnustanut mitään ennen kuin illalla, mutta eipä tunnustanut poikakaan.

Alkuoperaatioihin kuului mikrofonisysteemin kiinnitys.

Galaxi nauhoitusten alussa mikrofonin kiinnitys

Erinäisten harjoittelujen jälkeen oli itse kuvaukset, joissa neljä 9-11 -vuotiasta poikaa oli toisinaan enemmän ja välillä vähemmän kovilla. Ehkä alku ja loppu olivat hankalimmat, kun alussa piti rentoutua ja pystyä puhumaan “käsikirjoituksen” suuntaviivojen mukaisia vaikeitakin asioita ja lopussa taas malttaa pysyä paikallaan ja jaksaa viimeisetkin jutut.

Galaxi kuvaukset käynnissä

Hienosti se meni. :) ja hauskaa oli ja 10.10. tulee tuo jakso televisiosta. Onpa pitkä aika odotella!

Galaxi kuvaukset käynnissä

Onneksi jäi vähän jotain konkreettistakin muistoksi. Nämä on hassut lamput pyörän sarviin kiinnitettäväksi.

Galaxi lamput

Eikä siinä kaikki, koska kuvausten jälkeen käytettiin Tampereen matka hyväksi ja lähdettiin katsomaan minkälaiset minigolfradat mansesta löytyy.

Betoni oli tietysti tällä kertaa suurimman mielenkiinnon kohde, mutta suurin yllätys oli heti se miten ruuhkaista alueella oli. Alla olevat kuvat ei sitä näytä, mutta minä yritinkin löytää sellaisia rakoja kuvata, missä ei olisi mahdottomasti ihmisiä.

Betoniradat oli samanlaiset ja erilaiset yhtä aikaa Vaskiluotoon verrattuna. Osa radoista on käänteisesti tehty kaartumaan eri suuntaan kuin Vaasassa, ratojen pinta on erilainen ja alue kyllä mainio. Ehdottomasti käynti olisi vaatinut jonkun Mansen pelaajista opastamaan ne läpi, mutta tuli näinkin tuntumaa.

Manse RG minigolf betoniradat

Eterniittiratojen kierroshinta oli edullisempi kuin huovalla (kallein) ja betonilla. Vilskettä siinäkin riitti, paitsi just tuossa kuvassa.

Manse RG minigolf eterniittiradat

Huovilla oli aivan mahdoton hulina! Ihmiset jonotti seuraavia ratoja ja hauskaa tuntui olevan. Onneksi sinne väliin mahtui kokeilemaan Koulukadun kuuluisan kalanruodon. Löin sen huopailuonnesta soikeana suoraan ensimmäisellä yrittämällä piikin. HUH! Mutta pistetään se tosiaan hyvän mielen, rentouden, uteliaisuuden ja täydellisen jännittämättömyyden piikkiin. :)

Manse RG minigolf huoparadat

Kiva retki Tampereeelle ja eiköhän ne SM-kisat siis sielläkin kutsu. Televisiokuvauksiinkin lähdetään toistekin, jos sellainen tilaisuus kohdalle osuu. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: