Palava with Antti Railio eli vähemmän Antti Railio keikka

Kävipä niin, että olin nähnyt Antti Railion nimen Tangomarkkinoiden ohjelmassa ja eilen illalla alkoi kovasti houkuttaa Antin näkeminen livenä. Minähän olen kerran ennen Voicea ja sen voittoa ollut pienemmällä yksityiskeikalla ja jestas se mies osaa laulaa. No, ei kun pikapäätös Anttia kuuntelemaan. :)

Mutta…

Sitten tulee iso mutta. Ohjelmassa luki, että Palava with Antti Railio. Mikä Palava? En minä tiennyt ajatella muuta kuin että kyse on bändistä. Juu, olikin. Palava on toisen Voice kisaajan, Nurmolaisen(?) Osku Ketolan yhtye. Osku oli yksi suosikeistani Voicessa tai sanotaan, että pidin hänen esityksistään paljon, vaikka Antti oli tietenkin se ylivoimainen suosikki.

No, kuinkas siis kävi. Menin Tangomarkkinoiden Virittämölle ja ajattelin, että kyllä Antin kuulemisesta vähän maksaa. Just joo. Antti lauloi vajaat 3 kappaletta ja Osku lauloi niissäkin mukana.

Eihän se Antin vika ole, jos oli vaan mukana toisten keikalla, mutta minkä ihmeen takia se ohjelmassa lukee, että Palava with Antti Railio? Minut se ainakin harhautti Antti Railiota kuuntelemaan.

Joskus joku toinen kerta menen kyllä Anttia kuuntelemaan, varmaan. Minä en hirmuisesti käy missään musiikkia kuuntelemassa, eikä tämä tapaus paljon inspiroi enempään. Tangomarkkinoilla olin muuten muutama vuosi sitten Tangokadulla Yötä ja Kari Tapiotakin siinä sivussa kuuntelemassa ja ne oli todelliset showt ja kunnon mittaiset konsertit.

Antille kunnon konsertti rokkaamaan seuraaville Tangomarkkinoille!


Ja siis Palava on mainio yhtye, jossa on potkua. Minä vaan en ollut paikalla sitä varten, enkä Elonkerjuuta, joka olisi ollut seuraavana.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Palava with Antti Railio eli vähemmän Antti Railio keikka”

  1. Michelle80 says:

    Oih, Antti <3 Kylmät väreet hiipi kun katselin ja kuuntelin videon. :)

  2. Outi says:

    Huikea ääni, herkkyyttä tulkita ja rohkeutta rokata. :)

Leave a Reply

See also: