Mikä on paras tapa aloittaa aamu?

Tänään on erinomainen aamu ja se jotenkin lähti liikkeelle uutisista, jotka oli pikkuisen positiivisempia kuin tavallisesti. Tärkeimpana uutisena oli se, että Vapepan etsijäkoira löysi 2-vuotiaan sen jälkeen, kun sata ihmistä helikopterin ym. avustuksella oli etsinyt kuutisen tuntia. Uskomattoman ihana asia, että poika löytyi. Tuosta ei voinut tulla kuin hyvä mieli.

Jotenkin uutisesta ja erilaisista ajatuksista lähti hirmuisen hymyilevä olotila, joka vaati lähteä lenkille. Siis minä en kevätkesän jälkeen ole jatkanut aamujuoksuja. Miksi? No en minä vaan ymmärrä!

Tai ehkä sen loppumisen kanssa oli tekemisissä se eräs säikähdys, kun kuulin pimeästä metsästä vierestäni mörähdyksen. Olen kyllä pähkäillyt jälkeenpäin, että hirvi se varmasti oli ja että kyllä sama reitti on ihan turvallinen koiran kanssa aamuisin.

Siispä juoksentelemaan koiran kanssa ja sen jälkeen lähdettiin pojan kanssa pyörälenkille. Onnellinen poika sai eilan uuden pyörän ja pitäähän sitä nyt sisäänajaa. :)

Poika ja pyörä

Erinomaista sunnuntaita kaikille!

Niin siis aamulenkki on kyllä yllättävän korkealla asteikossa, kun mietin itse, että mikä on paras tapa aloittaa aamu. Huomenna uudestaan… :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Mikä on paras tapa aloittaa aamu?”

  1. Soile says:

    Hieno juttu :) Hauskasti kävin itse juuri aamulenkillä ja se oli ihan hirveää! Ei jaksanut, närästi, päätä särki. Erityisesti tuo närästys oli tosi paha ja vielä pitkään lenkin jälkeenkin, en tiedä, olisiko se muuten edes tuntunut mitenkään kauhealta. Mutta minusta aamulenkit ovat yleensäkin raskaampia kuin illalla juokseminen, ehkä tankkaamisen kannalta. Eri asiat sopivat eri ihmisille :) hienoa että olet elvyttämässä tuota tapaasi!

  2. Outi says:

    Minä luulin ennen, että iltalenkit on parasta. En ymmärrä itsekään miten se näin on kääntynyt. :)

Leave a Reply

See also: