Erilaisia valintoja

Niinkin pienet asia kuin se, että valitsen keräämilleni marjoille erilaiset käyttötarkoitukset kuin ennen kertoo jostain suuremmasta. Juuri nyt on erilaisten, entisestä poikkeavien valintojen aika. Ei mitään automaattisesti “kuten aina” vaan kyseenalaistaen asian kerrallaan – mikä on järkevää, oikein, oikeaan suuntaan,…

Hei nyt ne lenkkarit jalkaa, matkaan ja ajatuksille vapaus lentää raikkaassa aamusäässä. :)

edit:

Ihana hiki! Miten liikunta onkaan niin täydellinen hyvänolontunteen tuoja? Sitä ei vaan voi käsittää, mutta onneksi tämä tunne on ilmainen, kun sen vaan ottaa. Tuplasin eilisen lenkin pituuden ja kyllä nyt alkaa syksyn suunnitelmat selkiintyä, mutta niistä sitten toisella kertaa lisää…

Lyhyellä tähtäimellä päätin, että huomenna aamulla en juokse vaan teen aamu WODin. Mitähän se pitäisi sisällään? Ihan vaan omia suosikkeja: kyykkyjä, burpees ja joku kuulasarja yhdistettynä. Pelkästään hauskanpidon kannalta, mutta taatusti hiki lentäen. Keskiviikkona aamulla juoksen, torstaina aamulla WOD tyyppisesti ja perjantaina aamulla juoksen. Ei liian rankkaa, koska viikonloppuna on betoni SM -kisat Tampereella. :)

Ja näiden lisäksi yksi Pitkä pyörälenkki alkuviikosta jossain illansuussa ja olipa muuten ihana löytää eilen pyöräily-ystävä Botniapyöräilyyn. :) Ensi viikko meneekin sitten niissä merkeissä.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: