Joogaa joka päivä minigolfviikonlopun ajan

Minigolf on sillä tavalla rankkaa, että se vetää asentoa kumaraan ja pitkään harrastaneella näkee herkästi sen vaikutuksia asennossa. Kisassa ei oikeastaan ole niin kovilla kuin tiukkana treenipäivänä, mutta se treenipäivä vaatii ehdottomasti jotain vastapainoa. Minä kävin hotellin kuntosalilla joogaamassa ja muutenkin suoristin asentoa.

En ole jooga liikkeissä mitenkään “hyvä” ja piti nyt ottaa pieni tarkistus, että mitä aurinkotervehdys tarkalleen olikaan.

Tästä eteenpäin tekemiset keskittyy muuhun kuin minigolfiin, mutta joogatuokioita jatkan ehdottomasti. Se on hyvä lisä kahvakuulatreeneillekin. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Joogaa joka päivä minigolfviikonlopun ajan”

  1. Zi says:

    Tuossa aurinkotervehdys on hieman erilainen kuin “Jooga – tehoja harjoitteluun ja aineenvaihduntaan”- dvd:llä. Onneksi, sillä tuohon hyppyyn lankkuasentoon ei minun käsivoimani riitä. Teen edelleen tuota DVD:n ohjelmaa säännöllisen epäsäännöllisesti. No, sitä jalkojen nostoa ilmaan käsivarsien päältä en kylläkään tee. (En muista liikkeen nimeä.) DVD oli kyllä aikoinaan kiva vinkki sinulta :)

  2. Outi says:

    Tuosta on eri versioita. Nyt kun youtubestakin katsoin, niin sen taas huomasi. Hitsi, minä en ole dvd joogannut pitkään aikaan, mutta voisi sen tehdä jonain päivänä tällä viikolla. :)

Leave a Reply

See also: