Aamupalaa eväinä ja hiilihappopöhön poistoa

Töiden alkamisessa kaikkein parasta on elämänrytmin palautuminen helpommaksi. Ihana, kun muutamassa päivässä tapahtui jo niin paljon, että aamupalan mukaan ottaminenkin on taas tapa. :)

Juu, ruisleipää tänään. Minä syön sitä nykyään aika vähän, mutta toisinaan aivan Ehdottomasti.

Aamupala eväsrasiassa

Viikonlopun minigolfkisoissa oli yksi huono puoli. Yleensä valitsen etukäteen tarkasti eväät, joihin kuuluu aina esimerkiksi pähkinöitä ja banaania. Pähkinöitä voi kouraista helposti missä välissä vaan ja banaani toimii jotenkin tosi hyvin hankalissakin evästilanteissa. Kokonisuus pitää aina miettiä tilanteen mukaan. Syömisen lisäksi on aina juotavaa rutkasti matkassa.

Mutta… Tällä kertaa menin Tampereelle jo torstaina, enkä ollut omalla kyydillä niin, että olisin voinut liikkua esimerkiksi kauppaan vapaasti. Eväät jäi aivan nollaan ja olin kisapäivät täysin kioskin varassa.

Siispä koko kuuman viikonlopun söin epämääräisesti, kiltisti jopa jokapäiväisen lihapiirakan joka oli kioskista saatavilla ja join valtavat määrät siinä helteessä – hiilihapollisia juomia. No, join villivadelman makuista kivennäisvettä, ehkä pullon päivässä zero colaa ja taisi yksi pullollinen olla zero fantaakin jonain päivänä.

Mitä siitä seurasi? No ei takuulla mitään hyvää!

Viikonloppuna jo maha oli aivan hirveän piukea ja maanantaina olin aivan älyttömän kipeä. Juu, ei mitään hiilihappoa minulle kiitos. Pieni lipsahdus eilen sai heti inhottavan olotilan.

Elämä on ja kantapään kautta pitää oppia. Miksi en tehnyt niin kuin moni, joka kävi joka välissä täyttämässä vesipulloaan vessan hanasta. No, se ei vaan inspiroinut sillä hetkellä. Ja varmaan siinä kioskissa olisi ollut hiilihapotontakin vettä, mutta jostain syystä pyysin aina suoraan villivadelmaa.

Reseptini parempaan tällä hetkellä: Lisää kunnon liikuntaa ja paljon juomista (hiilihapotonta!) pitkin päivää töissäkin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: