Botniapyöräily 2013 pyöräiltynä

Olipa lämmin päivä eilen jo siinä vaiheessa, kun kisaryhmä yhdeksältä starttasi 106 km reitille.

Botniapyöräily

Botniapyöräily

Itse tulin paikalle just ennen starttia ja jouduin hetken odottelemaan, että pääsin aitojen toiselle puolelle viemään laukkua ym.

Oma lähtö 67 km reitille oli 9.58 ja 9.32 piti olla jonossa. Olipa kuuma alkuodotus auringon paahteessa! Siinä oikeastaan sai esimakua päivän kelistä. Aurinko paistoi nimittäin koko matkan ajan ja juoda sai yllin kyllin. Minulle vaan tällä kertaa kävi niin, että se juomapuoli jäi liian vähiin. Join kyllä joka pisteellä useamman mukillisen ja oman juomapulloni suurin piirtein tyhjäksi, mutta se ei ollut tarpeeksi.

Ei se ihan helppo lenkki tällä kertaa ollut. Kyllä huomasi, ettei niin paljon ole polkenut ja jostain syystä vasemmassa lonkassa alkoi tuntua jo 20 km paikkeilla. Ei ihan mukavin juttu, mutta ei se toisaalta meno estänytkään. :)

Aika oli varsin surkea 3.21, mutta lopun tulin tosi rauhallisesti. Ihme kyllä näin seuraavana päivänä lonkassa ei tunnu ollenkaan, eikä se tuntunut eilenkään kovin paljon, kun oli jaloillaan. Venyteltyäkin tuli ja magnesiumiakin muistin ottaa, joten nyt ei oikeastaan tunnu missään.

Eipä satanut vettä ja tuulikin oli kohtuuden rajoissa, kun yltyi vasta vähän myöhemmin siinä vaiheessa, kun löin pyöräilyn jälkimainingeissa yhden kierroksen minigolfia. Viime vuonna ihan aloittelijana löin 65 ja tänä vuonna jo 49. Eihän se optimitilanne minigolfille ole, mutta yhtä lailla kuin botniapyöräily on jo perinne kolmen kerran jälkeen, niin haluan ottaa perinteeksi myös pyöräilyn jälkeisen minigolfkierroksen ennen kotiin suuntaamista. :)

Ensi vuonna siis uudestaan Botniapyöräily!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: