Kesän viimeinen minigolf kisaviikonloppu jo tällä viikolla?

Tulevana viikonloppuna olisi kahdet melkein kotikisat ratagolfissa tiedossa. Lauantaina kisat on Maalahdessa ja sunnuntaina Vöyrillä. Torstaihin asti on aikaa ilmoittautua, mutta vasta Vöyrille ilmoittauduin ja Maalahti taitaa jäädä väliin. Maalahdessa olen käynyt vain kolme kertaa ja Vöyri taas on se toiseksi lähin minigolf, joten siellä tulee käytyä usein. Niin ja totuus on, että aika ei meinaa riittää kaikkeen. Ehkä siis lauantailta sitä aikaa on säästettävä.

Mutta olen todella sitä mieltä, että Maalahden minigolf on Suomen valokuvauksellisin ratagolf. Ihanat kukkivat pensaat, meri siinä heti vieressä, mainio ravintola terasseineen aivan vieressä,… :)

Maalahden ratagolf

Kuvasin Maalahden radat minigolf sivuilleni joku aika sitten. On siellä aika erikoisuus yksi rata, joka tuossa yläpuolella kuvassa näkyy tosi korkeana. Hurjan korkea gentleman! Taatusti Suomen vaikein.

Oli se vaan niin hieno ulkoiluviikonloppu ja sama keli jatkuu kai vielä tämän päivän, ennen loppuviikon sateita.

Upea ulkoiluviikonloppu

Viikonlopun yksi hienoimmista elämyksistä oli tajuta kuinka paljon koirani Doris on entisestä sosiaalisempi. Tottakai vieraat miehet sai pari kertaa haukut, mutta kukaan (ei_koiraihminen) ei enää tajuaisi, että kyseessä on nuorena kaltoin kohdeltu koira, joka on opetellut koiran elämän askel askeleelta hieman tavallista myöhemmin. :)

Virallinen minigolf koira

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: