Ihanaa maanantaista aamua!

Hienosti meni juhlimisviikonloppu, eikä ole huono omatunto mistään syömisistä. Pidin pintani, että vain yksi päivä herkuttelua ja seuraavana takaisin tavallisessa meiningissä, vaikka kahvipöytään kerran sunnuntainakin istahdin. Aivan mainiota. Niin ja Doriksen kanssa tuli pitkästikin lenkiteltyä sunnuntaina, joten sikälikin oikein mukava viikonloppu.

Itse asiassa olen ylpeä siitä, miten sunnuntaina vastasin herkutteluehdotukseen, että “tänään en ajattele, että huomenna”. Huomenna on aina huomenna ja sitä rataahan voisi jatkaa helposti vaikka viikon. Kerrankin ehdottelija myös ymmärsi, että olin tosissani. Tuputtaminen on tapa, mutta se ei ole ystävällistä silloin, jos jo päältäpäinkin näkee, että kilot ovat karisseet ja olen ääneenkin kertonut missä mennään.

Ja nyt kun viikonloppu tuli pidettyä liikuntataukoa, niin on erityisen hyvä hetki näyttää eilisen erityisen positiinen ostos.

Jalaksen monot oli edellisetkin ja ne tuntuivat niin hyviltä, että tuli pidettyä samoja vuositolkulla. Nyt löytyi melkein samanlaiset, toki 15 vuotta kehittyneempää mallia, vaikka ovatkin yllättävän samantyyppiset. :D Hyvä puoli tässä oli se, että aivan super yllätyksenä vanhat siteet toimivatkin edelleen! Uudet sukset tuli kyllä myös hommattua, mutta nyt voi vanhat siteet siirtää uusiin suksiin, koska juuri niitä siteitä ei kyseisessä kaupassa ollutkaan jäljellä. Mutta minäpä olen aivan erityisen tyytyväinen juuri tällä tavalla. :)

Ja poikien kanssa jo sovittiin, että tänään hiihdellään iltapäivällä omassa pihassa ja huomenna haen pojat jo heti yhdeltä koulusta ja lähdetään Ylipäähän hiihtämään. Se on aivan loistava hiihtopaikka, mutta vartin matkan päässä ja siksi jää liian usein lähtemättä. Ensi talvena ei sitten tarvitse niinkään pitkälle vaivautua, kun hiihtolatu kulkee silloin ihan tontin vierestä. Niin ja viikonloppuisin hiihdetään tästä lähtien ihan joka viikko niin kauan kuin lunta riittää.

Did you like this? Share it:

One Response to “Ihanaa maanantaista aamua!”

  1. [...] reunaan asti ja siitä lähdettiin poikien kanssa testaamaan suksia. Minä ostin viime talvena uudet hiihto välineet, joita silloin ei paljon tullut käytettyä, mutta nyt ne on [...]

Leave a Reply

See also: