Keventelyjä välitilinpäätös

Ihan hävettää sanoa, mutta tämän blogin aloitushetkestä eli noin parissa viikossa olen saanut takaisin kokonaisen kilon. :( Tosin vyötärönympärys on kaventunut kokonaiset 3 cm. Toisaalta huono ja toisaalta hyvä tulos.

Painon lisääntymiseen on onneksi “vedenpitävä” selitys eli flunssa otti todella koville. Siinä loppui liikkuminen kuin seinään hetkeksi ja todella hyvällä tolalla ollut syömisrytmi meni aivan totaalisesti sekaisin. Sanoisin, että tuleva viikko on nyt aika ratkaiseva siihen nähden, että miten loppusyksy lähtee luistamaan. Enpä paljon paineita asetakaan ensi viikolle…

Vyötärön ympärys on hieno yllätys ja se olisi ollut paljon vähemmänkin, jos paino olisi edes pysynyt siinä alimmassa. Harmi, etten tullut mitanneeksi vyötäröä alkukesästä eli siitä hetkestä kun paino on alkanut pudota. Se kahdeksan voipaketillista pois lähtenyttä painoa antaisi varmasti paremmankin tuloksen kuin tuo 3 cm.

Taidan ottaa haasteen 1. viikon 2. vatsalihassarjan tähän samantien, niin on erityisen hyvä olotila touhuta sunnuntaita eteenpäin.

**********

15, 18, 10, 10, 25 Hups, katsoin vasta jälkeenpäin, että kymmenten sijaan olisi pitänyt tehdä aina 15. No, ainakin viimeinen meni yli vaaditun kahdeksantoista.

Tässä muuten vielä aamun lenkkipolku kuvassa. Tai tämän on siitä parhaasta pätkästä. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Keventelyjä välitilinpäätös”

 1. Laardileidi says:

  Älä masennu. Kilo on pieni juttu, ja osa siitä voi olla “tavaraa matkalla” tai jotain muuta satunnaista. Katso tilanne uudestaan viikon päästä. Sitä paitsi, kuten sanoitkin, tuo 3 cm häipyminen vyötäröltä on aina positiivista! :)

 2. Outi says:

  Kyllä kun tuota 3 senttiä ajattelee, niin sehän on ihan mahtava juttu. :) Vasta nyt alkaa uppoamaan tajuntaan.

 3. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

  Katso peiliin, älä niinkään puntarin lukemaa. :) Hienoa, Outi! Mä nyt vihdoin muistin tehä 2. päivän vatsat ja just ja just jaksoin, huh.

 4. Outi says:

  Kyllä ne vatsalihasjutut ihan riittävän rankkoja on! Ei pääse ainakaan liian helpolla.

Leave a Reply

See also: