Sulkapallon perässä täysillä

Okei, ei enää edes verkkareita vaan lyhyet shortsit käytössä. Sulkapallossa nimittäin hiki virtaa niin totaalisesti, että täytyy ottaa kaikki konstit käyttöön. Tai meniköhän tämä viimeisin konsti vähän liian pitkälle. On ne hurjat. :D

Sulkapalloon adidas sisäpelikengät

Edellisellä “sulkapallokaudellani” pelasin zumba kengissä. Tällä kertaa maanantaina kaivoin esiin elämäni ainoat sisäpelikengät, joilla ikää taisi olla … no ehkä 25 vuotta. Huh. Olihan niistä jo aika ajanut ohi.

Kyllä sisäpelikenkien ostaminen on mielessä ollut jo pitkään ja nyt siis tuumasta toimeen. Vaan enpä olisi uskonut, että lähden kaupasta noin vaaleanpunaisen ostoksen kanssa.

Sulkapallo on kyllä mahtava laji. Eiköhän sitä voisi parhaimmillaan sanoa intervallitreenaamiseksi, mutta sitä se on aika huomaamatta. Täysillä vaan sulkapallon perään ja koko ajan liikkeessä, että ehtii taas seuraavaan lyöntiin.  Seuraavalla kerralla olen sitten vaaleanpunainen salama. ;)

Kyllä sai puuskuttaa, mutta toinen kerta oli todella paljon parempaa peliä kuin ensimmäinen. Surkeahan minä olen, mutta yhtään en anna periksi. Ensi viikolla uudestaan!

Tämä viikko on muuten mainio liikuntaviikko. Olen päässyt syysvauhtiin!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Sulkapallon perässä täysillä”

  1. Päivi says:

    Katseenkääntäjät :)
    Ihana väri ja piristää kyllä pitkälle syksyyn!

  2. Outi says:

    No luulisi tosiaan hymyilevän aina, kun tuollaiset jalkaan laittaa. :)

Leave a Reply

See also: