Kesän kovin kuulatreeni

Hiki suorastaan roiskui. Otin etukäteen tavoitteeksi, että tulee vielä kovempi hiki kuin edellispäivän sulkapallossa ja mission completed. :D

Kuulat mankattuna

Kyllähän minä olen epäsäännöllisesti kuulia nostanut, mutta se tekemisen meininki on puuttunut, mikä on taas tässä ja nyt. Käsittämätön hinku nostaa, se on jotain uskomatonta. Ei kun kyllä siihen voi uskoa, koska se vaan on niin parasta.

Toki kuntosalillekin on jo kova kaipuu, mutta odotan syyskuuta, niin saan käytettyä työnantajan edut fiksusti hyväkseni. Voihan se olla, että silti livahdan jo jonnekin nostamaan rautaa muussa kuin kuulamuodossa elokuun aikana, mutta saa nähdä. On aika paljon ohjelmaa…

Minulla oli jo ajatus siitä miten hinku nostaa rautaa ja minigolf kulkisi käsi kädessä ohjelmassa elokuun ajan. Näissä kun on hieman sovittamista, kun minigolfia edeltävänä päivänä ei rautaa voi nostaa. Nyt se sovitus vähän hankaloitui, kun kuulin ensi lauantain teamgolfista betonilla. Minä en betonilla ole käynyt sitten SM-kisojen, joten ainakin kerran pitäisi ehtiä muistuttelemaan. Tiistai ja sunnuntai on ne vakio minigolfpäivät, jotka on varattu huovalle. Nooh, sovitellaan nyt vähän lisää. Ja sulkapalloa on saatava ensi viikollakin ainakin kerran.

Elämä on ja voi että se maistuu paremmalta, kun on saanut hikoilla kunnolla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: